pc ile mach3 gibi 18kw servo sistem çalışırmı

toprak3493

Üye
Katılım
26 Tem 2008
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
18 kw bir servo sistem almak istersem pc den mach3 gibi bir programla bu servo sistemi çalıştıra bilirmiyim servo sürücüye sag sola dön ve hız bilgisi vermem mümkünmüdür. araya bir arabirim kartı alamam gerekirmi step için var ama servo için böyle bir çalışma göremedim.
şimdiden teşekürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Servo surucun, step sinyali ile surulebiliyorsa olur. Eger tek eksen calisacaksa seri veya ethernet uzerinden surucuyu kontrol etmek daha uygun olabilir.
 
Araştır servolar için isa ve pci kartlar mevcut. Mitsubishi tavsiye ederim...
 
arkadaşlar mach 3 ile 0-10 volt kontrol teknoelektronik.com dan alabiliyoruz bu kartla spendel ac veya servo kontrol yapmanız mümkün.mach 3 içerisinde sipendel hız kontrolu bu şekilde yapa biliriz. eger servo motor ve sürücü kulanacaksanız yine 0-10 volt kontol üzerinde olan ve puls ile yürüyen servo ları çalıştırmak için 3 eksen +sipendel yada 4 eksen +spendel kartı olarak istiye bilirsiniz inşallah birilerine yardımcı olabilmişimdir. iyi çalışmalar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,823
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst