Otomatik Buşonlu Sigorta

Count

Üye
Katılım
11 Eyl 2008
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba otomatik buşonlu sigortalar ile normal buşonlu sigortalar arasındaki farklar nelerdir.Otomatik buşonlu sigortalar hakkında bilgi verebilirmisiniz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
otamatik buşonlu siğortalar klasik buşonlu siğorta gövdelerine vidalanabilecek şekilde imal edilmiş, silindirik,, üzerinde kırmızı renkli resetleme butonu vardır. siğorta attığında bu buton dışarı fırlar. bu reset düğmesine basarak sisteme tekrar enerji verilirr. tel sarma yada buşon değiştirme gibi bir olay yotur bence anahtarlı otamatik siğortaların atası sayılır.
bunlar ucuzlayıp yaygınlaşmadan anahtarlı otamatik siğortalar çıktı piyasaya hemde çok daha farklı amperajlı alternatif imkanlarıyla ve ucuza..sanırım otamatik buşonlarda akımın termik etkisine göre çalışmaktadır bu konu bana çocukluğumdan hatırladığım mekik siğortaları hatırlattı. eskiden 60-70 yıl gibi şapkalı siğortalar yerine kullanılırmış. bu sorduğunuz siğortada beni eski günlerime götürdü çünkü bu siğortada çok eskiden gördüğüm bir siğorta çeşidi. umarım bu bilği yararlı olmuştur.selam
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst