Katılım
28 Ara 2006
Mesajlar
16
Puanları
1
maliyet araştırması için omron fiyat listesine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Sanırsam Omron Türkiye Artık Proje Teklif Uslulü ile çalışıyor yani fiyat listesi yok yani sanırsam :)
 
fiyat listesi var arkadaşlar yoksa elektronikçiler nasıl teklif veriyor.her malzeme için omrondan teklif alacak olsa omronda binlerce adam çalışması gerekir o tekliflere acil yanıt vermek için.
 
omrondan teklif almak için omronda binlerce kişi çalışmasına gerek yok bayilik diye bir olay var yaşadığınız şehirdeki omron bayisine telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz hem liste fiyatını hemde iskontası varsa iskontalı satış fiyatını öğrenebilirsiniz..
 
anadolu yakasında hangi bayiler var...
 
Arkadaşlar , omron fiyat listesi ihtiyacı ve bulunamazlığı bu markaya hiç yakışmıyor. Tamam bayilik sistemi olabilir , ama her şeyede aç telefonu sor olmuyor adamı bıktırıyor. Omron endüstriyel ürünler açısından geniş bir yelpazeye sahip. Kaldıki rakipleri siemens , schneider , mitsubishi , ABB ... fiyat listeleri mevcut. Bu markalarda bayilik sistemiyle çalışıyorlar. Zaten global endüstriyel firmalar böyle çalışır. Bence bu omronun bir kusuru ve düzeltilmesi gerekiyor. Çünkü bu fiyat listesi olayı biz otomasyon işi ile uğraşanlar , cihaz alıp sistem kuran arkadaşlar için bir engeldir. 1. ligde bulunan omronun diğer 1. ligdeki rakiplerine göre büyük bir kusurudur bu fiyat listesi. Artık omron Türkiyenin bu işi çözmesini ve bayilerinede bu fiyat listelerini isteyen herkese vermesini , ayrıca internet ortamınada koymasını istiyoruz. Hiç yakışmıyor hiç...
 
schrack röle kullanırım senin yerinde olsam yada telemecanique röle kullan ben sürekli kullanıyom sorunsuz ve fiayatını heryerde bulabilirsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,666
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst