OG Hücre

sayın sözer ormaz abalın dez avantajları var örnek verirsek yandan geçiş sisteminden dolayı olaki hücrelerin birinde arıza çıktı buda aksilikya en sondaki hücre arızalandıbbütün hücreleri yerlerinden söküp hücreyi öyle değiştire bilirsiniz ama üsten geçiş sistemini üreten yerli firmaları kullanırsak onlar üstten geçiş sistemini kullanıyorlar arıza hangi hücrede çıkarsa çıksın önden çekmek suretiyle çıkarabiliriz.bence yerli malı
sayın ekotest yorumunuz için teşekkürler. sizin bu konularda edindiğiniz başka tecrübeleriniz varsa yazarsanız bize sevinirim.
 
Teşekkür ederim ilginiz için. Şimdi yukarı da yazdıklarım hakkında ne kadar fazla bilgi edinirsem o kadar iyi olacak benim için ondan dolayı;
Kaliteli ürünleri sıralamak konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bunun yanında belli markaların kronik arızaları var mı? Varsa bunlar nelerdir? Uzak durmak gereken hücreler ve sistemler hatta firmalar nelerdir? Bunlara sizin eklemek istediğiniz detaylar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.
 
buradan buna cevap vermem imkansız sonuçta o işyerlerinde çalışan arkadaşlar olabilir formda onlara saygısızlık olur.bunlar belli bir şartnameye uygun üretiliyor .gazlı hücrelerde gaz kaçağına 20 yıl çivarında garentili o konudada sıkıntı olmaz.
 
Arkadaşlar merhaba, yeni konu açmamak adına bir sorum olacak.
Türkiye genelinde hücre üretimi yapan lokal markaların bir listesi varmıdır bulabileceğim yada nasıl aratmam gerekir sizce? Benim bulduğum birkaç marka var sadece (Elte pano, Cimtav Elektrik, Elpa Şalt Tesisleri)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,875
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst