Ne Tür Kablo Kullanıcam?

İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
ben daha yenı öğrenmeye başladım mimari projeleri alıyorum elektrik projesi çiziyorum :)
henüz projeci değilim. :)


kardeş gerçekten senin bu sorun Türk işi olmuş. kimse yanlış anlamasın ama doktor oynamadan doktorculuk oynamak gibi. oluşacak bir hata da arızada veya bunun gibi bir durumda sorumlusu kim olacak. biraz daha dikkat edin lütfen. Ftelli kardeşim. otur bir zahmet oku tesis yönetmeliklerini, iç tesisat yönetmeliklerini, ETMD şartnamesini. hiç bir bilgin olmadan da bir şeyi belirleme. tamam ekmek parası kazanıyorsun ama oluşacak bir kaza da hem bu dünyada hem de öteki dünyada fitil fitil ödersin bedelini.

arkadaşlar burda hap vererek sizler de hata yapıyorsunuz. lütfen sizler de karşı çıkın bu hap yöntemlere. hap bilgi teknik bilgisi olana verilmeli. düşünemeyen, idrak edilemeyene verilmemeli.

bina yangınlarının %90 nı elektrik kontağı diye adlandırılır. itfaiyeciler alışmış bu cevabı vermeye. aklınızda bulunsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,881
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst