Nötr - Toprak Kaçak Akım Rölesi Problemi

sayın Veysel 28 kar çıkısı nötr bağlanmazsa kar atar mı atarsa hemen mi atar yoksa belli bir süre sonra mı?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
hemen atıyor. ve sıfırlama da yok toprak hattını ayrıca yepyeni olarak sadece oraya özel çektik. zaten o panodaki nötr toprak arası sadece 1.3-1.4 Volt arası ölçülüyor yani topraklamada da sıkıntı yok. ama nötr o panoya gelene kadar çok yerde sıfırlı yalnız KAR de sadece çıkışından işlem yapıyor diyor herkes? bu yüzden oraya kadar gelen nötr ün sıfırlanmış olması ya da olmaması önemli olmasa gerek?
 
anlıyorum ancak zaten 3 fazın vektörel akımları toplamı zaten 0 amper olacağından dolayı nötrün de üzerinden geçen akımın 0 olması gerekmez mi? ben resimdeki mavi (nötr) kabloyu hiç bağlamadığım halde hala atıyor kar?
karolesine nötr girmezseniz karolesi atmaz ama aynı zamandada role görev yapmaz test butonuna bastığınızda nötr bağlı değilse role atmaz. sizin roleniz nötr bağlı olmadığı halde atıyorsa giriş uçları kalsın sadece üç faz roleden çıkış uçlarını çıkartın hala atıyorsa roleniz arızalıdır değiştirin.slm
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst