monofaze voltaj regülatörü şalter bağlantısı

hasanalgul

Üye
Katılım
2 Eki 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
slm.arkadaşlar bir tanıdığımın voltaj regülatörü var (manuel) şalteri arızalanmış bi 5 kademe şalter almış takmamı istedi daha önce hiç takmadığımdan içinden çıkamadım özel bir şalterimi var?
ya da elinde bağlantı şeması olan bir arkadaş foruma atabilirmi?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Arkadaşım,özel sayılmaz standart herhangi bir marka kademeli pako şalter kullanılır.Regülatör kaç kademeli ise aynı kademe sayısında bir poko gerekir.Söktüğünüzün yerine takarken montaj delikleri ve fiziki farklılıklar yüzünden uğraşmamak için eski pako ile aynı marka olmasında fayda vardır.Ortak uç yüke gider.Kademe uçları sargıdan çıkan kademe uçlarına bağlanır.Aynı marka pako olursa sökerken dikkatli söker aynen yenisini takarsın.Söküp tamamen neyin nereden çıktığını karıştırdıysan.Uçları takip et.Sargıdan gelenler ile yükten geleni ayırt et.Kademe uçlarını sargıdan çıkış sırasına göre veya ohmmetre ile ölçerek direnç sırasına göre bağla.Bende şeması yok.
 
"tknsyn" arkadaşım teşekkür ederim cevabın için
 
Bu Konuda Msn ne gelirsen yardımcı olabilirim sana
Voltaj regülatörü imalatı yapıyoruz biz
( Reklama Girmesin Lütfen )
 
triaze voltaj regülatörü iç şeması (özellikle pako bağlantısı) banada lazım. yardımcı olabilecek var mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,840
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst