MM 440 ile YAPILABİLİR Mİ?

juano

Üye
Katılım
17 Şub 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar;

Bir sarıcı makinasında varyatör kasnağı kullanmaktayız,biz bu varyatör kasnağını iptal edip yerine MM440 sürücülü bir motor bağlamak istiyoruz.
Varyatör kasnağının yaptığı işi yapabilmeli,yani sarıcı hızı düşünce doğal olarak bu motorun da hızı düşmeli veya tam tersi orası kolay dışarıdan alacağımız 0-10V var,ancak mesela analog girişiten 2V gelince 8hz ile 12hz arası veya 5V gelince 21hz ile 29hz arası hızlanıp yavaşlayarak çalışması gerekiyor,bunu nasıl sağlarız,yani çıkış üçgen dalgaymış gibi oluyor.
Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Farklı bir sürücü ile de fikirleri olan varsa paylaşabilirz ancak elimde mm440 var.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhaba kolay gelsin,
Bu söylediğiniz işlemi mm440 ile yapabilirsiniz.motor Tanıtma ve diğer parametreleri girdikten sonra Terminal bağlantılarının olduğu bölümde 3 ve 4 nolu girişleri kullanabilirsiniz.Ancak DIP1 ayarlarında referans kaynağını 0-10 V seçmeyi unutmayınız(off konumunda olacak).Programlama menüsünden de P756 da tek kutuplu gerilim girişi olarak ayarlarsanız,dediğiniz gibi 2 V da 10 Hz de 5 V da ise 25 Hz lik hızları yakayabilirsiniz.
 
mm440 ile sarıcı makaraya tel yada benzeri sarıyorsanız makara küçükken hızlı büyüdükçe gerginlik sabit kalacak şekilde yavaşlaması için sadece cihaza start vererek hız referansını vermeden açık çevrim tork kontrollede yapabilirsin
Çıkış üçgen dalga olacak demişsin cihazda bu tür bişeyde cihaz sadece start vererk yapabilir tam istediğini detaylandır ona göre program nasıl olucak yardımcı olayım
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,671
Kullanıcılar
449,945
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst