mimari ve elektrik projesi (autocad)

slm arkadaşlar herhangi bir binanın elektrik kat projesi lazım teşekkürler..
e_mail= *******@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar bana da herhangi bi iç tesisat projesi llazım, örnek olacak. Ama tedaş a sunulacak kdr hazır hale getirilmiş olması lazım.... Olan varsa yollarsanız sevinivirim. [email protected]
 
Arkadaşlar bana en az 5 katlı, en az iki mimari yapısı olan (giriş katı farklı diğer tüm daireler aynı mimaride mesela), asansörü olan bir binanın elektrik ve mimari projesi lazımda aydınlatma hesaplarıyla. ***********@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
en az iki mimari yapısı olan ( örneğingiriş katı farklı diğer tüm daireler aynı mimaride), asansörü olan bir binanın elektrik ve mimari projesi aydınlatma hesaplarıyla birlikte gerekiyor.Yardım etmek isteyenler **********@hotmail.com adresine gönderebilir misiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle..Sizden ricam olcak..bana autocad ile çizilmiş zemin kat,ve normal daire projeleri lazım yardımcı olursanız sevinirim...mail adresime gönderebilirseniz sevinirim. [email protected]
 
Arkadaşlar bana 5 katlı bir apartman projesi lazım, elinde olan varsa yardım edebilir mi?
 
elektrik projeleri çiziminde; Hastane,okul,fabrika, avm,otel projeleri deneyimli, tüm elektrik tesisatı konularında; aydınlatma,priz, mekanik cihaz besleme,yangın, seslendirme, cctv, telefon, data, güvenlik, kuvvet ve zayıf akım kolon şemaları, yükleme cetvelleri, hesaplamaları yapılır. ilgilenenler varsa irtibat numaralarım:

5354321433 - [email protected]
 
en az 5 katlı,asansörlü,her katta en az 2 daireli ve en az 2 paftalı (tercihen 2 pafta,en alt katta dükkan vs olabilir) bir apartman projesi.
aydınlatma hesaplarını da içeren..
banada yollıya bilirmisin kardeş [email protected]
 
arkadaşlar bana da lazım 5 katlı her katta iki daire var gönderrirseniz sevinirim...ma
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,763
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst