mcc bağlantı şemaları hk.

i.sinaplı

Katılımcı Üye
Katılım
30 Ara 2008
Mesajlar
1,173
Puanları
56
Yaş
43
Konum
BARTIN
yangın damperleri fdo ve fdc hakında bilgi ve ayrıca,I/Q YANGIN DAMPER MODÜLLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM....SAYGILARR

*"Bakarmısınız, Yardım, Bakmayan kalmasın, Lütfen Yardım" gibi başlıklarla konu açmak yasaktır. Başlık bir konunun özeti niteliğinde olmak zorundadır. Lütfen konu açarken başlık seçmeye dikkat ediniz.düzenleyen:volcanoos

Forum kurallarına uyalım lütfen...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
yangın damperleri fdo ve fdc hakında bilgi ve ayrıca,I/Q YANGIN DAMPER MODÜLLERİ HAKKINDA KAPSAMLI BİLGİ ALMAK İSTİYORUM....SAYGILARımla..
anlayan yokmu bu işten?? yoruma cvb beklıyorum tabi inşallah anlayan vardır.??
 
fdo havalandirma kanallarinda bulunan damperlerdir. Bunlar nornal kosullarda herzaman acik durumda bulunurlar, yangin aninda uzerinde bulunan kontrol moduluyle kapanirlar. fdc ise basinclandirma veye duman atma kanallarinin sonlarinda bulunurlar bunlar normal kosullarda kapalidirlar, yangin aninda acilarak gerekli bolgeleri basinclandirmaya veya gerekli bolgeden dumani tahliye icin kullanilirlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,145
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst