Led'li Parke Taşı Montajı

Öncelikle ikayseriliye teşekkürler resim yüklemek için 20 mesaj sınır var zannediyordum sağolsun iyice aydınlattı beni. Ardından tekrar ikayserili'ye teşekkürler Yeraltı A.G. Kablosundan Ek Alma (Resimli anlatım) gerçekten fikir sahibi olmamı sağladı.

Yalnız bu kablolar ciddi ebatlarda. Benim kullanacağım tip baya küçük. burada bir çok elektrikçi ustadan yardım alıyorum zaten. kaba taslak fikir sahibi olmaya başladım. işin başlamasından bitimine kadar her türlü fotoğrafı çekip sizinle paylaşacağım. İnanıyorumki çektiğim sıkıntılar olsun yada kurnazlıklar olsun hepsinin size faydası dokunacaktır. yaklaşık 2 hafta içerisinde iş başlangıcı olacak. yolun eski halinden başlayıp son haline kadar her bir ayrıntıyı paylaşmak niyetindeyim....

aşağıda belediyeyi ikna etmek için kullandığım 3 boyutlu resim var. diğer bir uygulama resmi onun altında. diyecekken resmi ekleyemedim. neyse onuda bir sonraki mesaja ekliyorum açıklamasını yapacağım.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Buradaki resimde inşallah ileride gerçekleşir bilmiyorum bunun pahalı olduğunu sezdiler :D neyse bakalım ben deneye deneye öğrendiklerimi sizlerle paylaşacağım... Saygılarımla.

Süleyman ÇİFTÇİ
 

Forum istatistikleri

Konular
128,358
Mesajlar
916,990
Kullanıcılar
450,220
Son üye
Eli3436

Yeni konular

Geri
Üst