Konu Hortlatma

etuzuner

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
18 Mar 2008
Mesajlar
1,179
Puanları
92
Merhaba değerli üyelerimiz ve yöneticilerimiz,

Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ancak son zamanlarda forumumuzda çok fazla konu hortlaması olmaya başladı. Yani uzun süreden beri ilgilenilmeyen bir konuya tekrar mesaj yazarak "Yeni Gönderilen İletileri Göster" seçeneğimizde görüyoruz. Bence bu forumumuzda kirlilik yaratmakta.

"Sana ne oluyor..?" diyenleriniz de olabilir ama bu benim nacizane düşüncemdir. Bana katılanlarınız da olabilir katılmayanlarınız da..

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
Sn. etuzuner

* Forum kirliliğini önlemek adına, teşekkür mesajlarını silmekteyiz bu tarz durumlarda. Teşekkür mesajı yerine + popülarite verilmesi gerekir. Bunların dışında konu ile ilgili sonradan yorum yapan üyelerimizin yorum hakkını kısıtlama gibi bir hakkımız olamaz. Üyeler konu ile ilgili yorumlarını ve düşüncelerini kurallar ve sorumluluk dairesi içinde istedikleri gibi dile getirebilirler.
 
Sn. Roboelektronik,

Sanırım beni yanlış anladınız. Tabii ki üyelerimizin yorumlarını sorgulamak benim haddime düşmez. Benim demek istediğim 2007 yılında bir mesaj atılmış, yardım istenmiş. Ama üzerinden 1 yıldan fazla bir süre geçmiş. Bu biraz kirlilik yaratıyor düşüncesindeydim. Sürekli birşeyler hakkında sorun çıkartan bir insan olarak gözüküyorum, farkındayım.. :) Ama gerçekten forumumuz için en iyisini düşünmemden dolayıdır bütün söylediklerim..

Eğer yanlış anlaşılıyorsam, kusuruma bakmayınız..

Saygılar
 
Sn. etuzuner

* Önerilerinizden memnuniyet duymaktayız. Sorun çıkarma olarak düşünmeyiniz lütfen, önerileriniz bizler için değerlidir. Her zaman yönetim olarak değerlendirilmektedir.
 
Sn. etuzuner arkadaşıma aynen katılıyorum . Dediği gibi konu üzerinden seneler geçmiş arkadaş teşekkür ediyor veya fikir beyan ediyor.Bu sefer sanki konu yeniymiş gibi ''yeni gönderilen iletileri göster'' bölümünde görüyoruz.Bakıyoruz konuya daha önce halledilmiş bir konu ama arkadaş konuyu yeni görmüş veya yeni bir üyemiz veya üyelik yıldızını arttırma çabasında bir arkadaş. İyi çalışmalar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,145
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst