klima sökülmesi?

ben uzman üye değilim iddia etmedim çünkü ben hiç birşey bilmiyorum... Ciddiyim...

bilmediğiniz konulara o zaman girmeyin... Uzmanmı arıyorsunuz ??? etrafınıza bakın kendinize değil... HERKEZ KENDİ İŞİNE BAKSIN ...
 
bırakta o yorumu yapan kişinin teknik bilgisine becerisine saygı duy.. tecrübe ile sınırlıdır bazı şeyler.
 
şayet benim teknik bilgimi irdeleyeceksen seninle her konuda konuşabilirim .. Bunun araştırmasını forumda değil yüzyüze veya sahada yap ... Hani diyorsunya benim yaşım senden büyük senin yasşın benden küçük yok ben bu kadar adam eğittim yok şu kadar çırağım oldu... Senin hayal edemediğin sistemleri görmüş biri olarak konuşuıyorum ... her konuda seninle konuşurum ...
 
Sayın HUNTERgok ve Sayın aRSIZ__ burası bir forum sitesidir ve forumun temel amacı bilgi paylaşmaktır. Bu forumu amacı dışına taşırmaya çalışanlara da kesinlikle izin verilmeyeceğiz. Bilgi almak için üye olduğunuz bir forumda boşverin bilgi vermeyin diye baskı uygulamaya kalkmanız da en hafif tabir ile kendi kendinizle çeliştiğinizi gösterir.

Üyelenin sorusunu cevaplayıp cevaplamamak tamamen kendi insiyatifinizdedir ancak cevap yazanları engellemeye çalışırsanız ve bu yüzden tartışma ortamı doğurursanız aynen şu anda olduğu gibi yönetim devreye girecektir.

Sayın HUNTERgok forumda bilgi paylaşımını engellemeye çalışırken kullandığınız hakaret ve aşağılamaya yönelik ifadeler nedeniyle 3 gün forumdan uzaklaştırıldınız.

Sayın aRSIZ__ ifadelerinize dikkat edin tekrarı halinde ceza alacaksınız.

Konu amacından saptığı için çöpe taşınmıştır. Konuyu açan üyemiz aynı konuyu tekrar açabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,904
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Geri
Üst