Katılım
9 Tem 2009
Mesajlar
29
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. EM son sınıf öğrencisiyim. Bu yıl KPSS ye hazırlanıp Kamuda görev almak istiyorum. Bu son sistem değişikliği ile EM/EEM bir fark kalmadığını öğrendim. Üzüldüm açıkcası ama yapacak bir şey yok. Neyse soruma geçeyim .

Sistem değiştikten sonra atanan EM/EEM'leri hangi atamalarda hangi kuruma ve kaç puanla atandılar bilgi verebilirlerse çok sevinirim. Hedef belirleme açısından yardıma ihtiyacım var.

Teşekkürler şimdiden herkese başarılar.
 
hedefin her durumda 90-95 puan arası olmalı. meslektaşlarımızın sayısı hergeçen gün artıyor. dolasıyla her iş alanına inanılmaz talep var.
 
İlk atamda istediğin yere atanmak için en az 90 almalısın ancak son atamalara kadar beklersen bu puan 80 lere kadar düşüyor sanırım
 
Teşekkürler cevaplar için.

Net veri verebilecek atanan arkadaşlar foruma uğramıyorlar sanırım :)
 
Katılıyorum aslında. Daha net verilere belkide memurlar.net ten ulaşabilirsin
 
Girdim oraya EM başlığına ancak 4 yıllık üniversite mezunu insanlardan beklenmeyecek davranışlar gördüm. Çok şaşırdım açıkcası. Yazdım bir hafta önce ama cevap gelmedi.
 
Geçen senelerden bir testin genel yetenek sorularını çözdüm full çıktı. Sonra genel kültüre geçtim ilk 10da 6 doğru :D Tarih çalışmak gerek
 
Evet konuştuğum arkadaşlarım, abilerim hepsinin söylediği oydu. Tarih yapan atanır şeklinde. Hayırlısı. Biraz zaman geçsin başlayacağım çalışmalara.
 
kpss deki tarih sorularında tarih bölümü okuyanlar bile zorlanıyorlar. yoruma dayalı sorular çok az, genelde ezber soruları çıkıyor.
 
Sağlık olsun. Herkes aynı sınava giriceği için açıkcası istedikleri kadar kasabilirler sorun yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst