Kablosuz Görüntü Aktarma Hakkında

ermanantep

Üye
Katılım
19 Kas 2013
Mesajlar
20
Puanları
1
Yaş
37
Arkadaşlar Kolay Gelsin ,

Bir projemizde tavan yüksekliği ve toplam metraj fazla olduğundan ve de zaman zaman fabrika içi yerleşim değişeceğinden dolayı kameraların da yerleri değiştirileceğinden dolayı kablosuz sistem yapma düşüncemiz var. Fakat daha evvel bu konu ile alakalı olarak hiç çalışmadık. Kullanılacak kameralarımız 3.1 megapixel ve 2 megapiksel ip kameralar. Toplam 12 Adet kamera olacak. Toplanma merkezi de aynı binanın içerisinde olacak. Loco M5 ile bu sorunu çözebilir miyiz? Satıcı firmalardan bir tanesi: 'bu sistemde arada ağaç bile olsa çalışmaz' gibi bir şey söyledi doğruluk payı var mıdır? Neticede bina içerisinde duvarlar,beton ayaklar v.s. var. Daha evvel bu konu ile alakalı çalışmaları olan arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum.
 
arkadaşlar konu ile alakalı bilgi sahibi kimse yok mudur?
 
Merhaba öncelikle 3.1 yada 2 megapixel ip kamera görüntüsünü kablosuz ağ ile taşımanız ne kadar verimli olacak bunu tartışmak lazım. 2 Megapixel bir ip kamera görüntüsü gigabit switch te bile bazen sağlıklı gelmiyorken kablosuz olarak sorun yaşabilirsiniz.
Kablosuz ağ yapılandırmasında size tavsiyem merkeze bir gigabit switch alın, kameraların konulacağı noktalara yakın yerlere access point cihazları takarak ve kameraların arkasına sorun suz bir şekilde kameraları networkte çalıştırabilirsiniz. Farklı çözümlerde sıkıntı yaşarsınız çünkü 2 megapixel kablosuz kamera satıldığını daha görmedim. Bayilerimiz böyle projelerle geldiğinde bu şekilde access point ler ile çözüm oluşturuyoruz.
 
swich kullanman gerekecek kablo çekemiceğin yerlerde loco m5 kullanman gerekli
 
Merhaba ,
Bu konuda şu bilmenizi isterim ki Ubiquity ile uygun bant genişliklerinde sorunları çok kolay çözebilirsiniz.( İki projede denenmiş ve çok başarılıdır ve yaklaşık 150 MB taşınmaktadır.) Network olarak 1000 base anahtar kullanmak size bir fayda sağlamaz.Şu anda kullanılan tüm ip kameralar 10/100 çalışmaktadır.1000 base size uplink portlarda sizin merkez ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst