kaçak arama dedektörü

azizteknik

Üye
Katılım
3 Kas 2010
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
49
Konum
ISPARTA
merhaba kaçak arama dedektörü kullanan varmı başarı durumu nedir marka önerebilirmisiniz bnde refco var hiç memnun deyilim iyi çalışmalar.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhaba kaçak arama dedektörü kullanan varmı başarı durumu nedir marka önerebilirmisiniz bnde refco var hiç memnun deyilim iyi çalışmalar.

Slm dostum..

Bende kaçak arama dedektörü kullanıyorum Refco olandan.. başarı durumu kapalı alanlarda ( özellikle kazan dairesi gibi ) pek iyi değil ortamdaki başka gazlarada tepki veriyor insanı şaşırtıyor. ortam uygunsa açık alanda benim dikkat edipte bulamadığım bir iki kaçağı tesbit edebildi.. ama çok başarılı bulmuyorum.. benim en iyi yöntemim klasik köpük taraması.. splitlerde kontrol noktaları fazla yok ama soğutma gruplarında 1 hafta kaçak aradığımı bilirim.. bazen çok can sıkıyor.. yaramı teştin..

birde şunu sorayım kaçak dedektörünün içinde mini bi kompresör var ve uçtaki sensör bazen sensör yağlanıyor tıkanıyor.. bunlara dikkat ediyorsun değilmi düzgün çalışıyormu?

kolay gelsin..
 
Suana kadar en iyi kullandığım cihaz inficon en ufak kacagı dahı bulabılıyorsun ve cok memnunum
 
merhaba kardeşim doğru söylüyosun fakat 200 mt sütlük 8 adet s oda 300 lt 404 a sistem 140 hp 7adet kopresörden oluşan bi sistem marketin hepsini sabunla gözden geçirmek birde gece yapmak zorundasın taramayı çok fena lakin kaçağı buldum inficon çok başarılı bu konuda 2000 tl civarında hepinizin aklında olsun bizim için büyük bi buluş ilgine teşekür ederim iyi çalışmalar
 
doğru söylüyosun kardeşim tek geçerim benimde kullandığım en başarılı cihaz diyebilirim dedektör tabularını soru işaretlerini kafamdan sildim bütün endüstriyel soğutma işiyle uğraşan arkadaşlara şidetle tavsiye ederim herkeze iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst