isis yardım

bu ekte sadece hex dosyaları mevcut bu hex dosyasıda benimki ile hemen hemen aynı siz c portunuda çıkış yapmışsınız tek fark bunu gördüm ben ,alttaki sitedeki devrenin tek taraflısını yaptım malzeme listesini çok aradım ama bulamadım isterseniz kendim çıkartıp verebilirim 9v 2A güç kaynağı kullandım entegreleri ölçü aleti ile kontrol ettim çalışır durum da , ledlere kendim 9v verdiğimde çalışıyor bu normal sanırım ,ayrıca buradan konuşmak çok uzun sürüyor eğer devremi çalıştırana kadar yardım etmeniz mümkünse facebook adresiniz gönderseniz benim için daha iyi olur
Şu devreyi yeni buldum kullandığım elemanlar var bağlantısı da mevcut sadece sürücü ile pano aynı isiste değil
 

Ekli dosyalar

  • isis_cizimler.rar
    32.7 KB · Görüntüleme: 4
Gönderdiğim ekte proteus8 çizimi ve export dosyası mevcut, p8 yoksa açamazsınız diye export dosyasını eklediğimi belirtmiştim.
Hex in yanında ccs c proje dosyasıda var, ccs c yüklü değilse onuda pek kurcalayamazsınız.
Malzeme listesine ne gerek var?
Yani ben bu devreyi yapmayacağım benim ihtiyacım yok :) olsada zaten belli ne oldukları.

Ledler nasıl 9 V veriyorsunuz bozulmaları lazım.

Buradan yazmamızın amacı; sadece size değil daha sonra benzer problemlerle karşılaşacaklarada yol gösterici bir örnek sunabilmek.
Karaapak adıyla açtığım bir facebook var ama facebook neredeyse hiç kullanmadığım birşey, karşıyım bile denebilir. Uzun mevzu.
Zaten facebook üzerinden yazışmamızda ancak burası kadar hızlı olur çünkü cep telefonundan internet kullanıyorum, hız yok neredeyse.

Göndermiş oduğum ekdeki export_1 adlı .sec uzantılı dosyayı (yardım klasörü içinde)
yeni bir isis açıp file>import section ile seçerek kullanabilirsiniz,bu fotosunu yüklediğim 8 led çalışır haldeki simulasyondur,
örnek olsun diye çizmiştim, direnç atarsanız devreniz isiste çalışıyor, sizde denayin öyle bakalım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst