internetiniz sürekli gidip geliyorsa

Benim modemim exper ttnet in modemi...yapmam gereken modemin yazılımını pc'imden silerek cd sinden tekrar geri yüklemek mi ?

Sayın dalton
sizin de hattınızda ara ara kesiklik oluyorsa ilkönce modeminizdeki "dsl" yada "adsl" ışığının yanıp yanmadığını kontrolünü yapın.Eğer modeminizde kesiklik olduğu zamanlarda bu bahsetmiş olduğum ışıklarda sönüyorsa sizin modeminize gelen adsl hattınızda kötü ek kötü temas yada santralden kaynaklı sorun olabilir.ADSL hattınızda kesiklik olduğunda bu bahsetmiş olduğum "dsl" yada "adsl" ışığı sönmüyorsa modeminizin yazılımını güncelleştirmeniz gerekebilir.Bunun içinde modeminizin üretici sitesinden yardım alabilirsiniz.Ama modemi kaldırıp tekrar yüklemek de bir çözüm olabilir.Ama ilkönce modem yazılımınızı kontrol etmenizi de öneririm.
 
arkadaşlar sürekli internetim gidiyordu bir şeyin farkına vardım telefonumun avizesini kaldırınca internetim geliyor araştırdım zayıf olan tt nin kabloları veya santırala uzak yerlerde telefonun avizesini kaldırınca interneti destekleyip internetin gelmesine yardımcı oluyormuş avizeyi açık bırakıyorum internetim kesilmiyor herkeze saygılar
 
teşekkrler geliyor..
hocam işte evde hatta çizim için bir yere gittim orada bile net gidip gidip geliyor..
bu konu baya işe yarayacak kısmetse teşekkürler..
 
Bende başka bir ISS'de idim. Evi taşıyınca telekom ile aralarında sorun çıktı. 1-1.5 ay internetsiz kaldım. o yüzden mecburen bir daha taşınmamaya karar verinceye kadar ttnete devam edeceğim.

ayrıca ben kabloyu en kısa kullanıyorum. wireless :D

sn demirdöven arkadaşım sprınter-modem arası kablodan bahsediyor arkadaşımız Modem bilgisayar arası kablodan değil.Saygılar.

Modeminizin güncellemesini gerçekleştirin...Kolay gelsin..;)
 
Syn arkadaslar ınternetınızdekı problemlerınız ıcın ttnet musterı hızmetlerını 7 24 arayabılırsınız.onlar sızın ıcın gereklı olan butun calısmaları yapacaktır.Sonucta musterı memnunıyetı her yerde onemlıdır.Bır arkadasımız baska fırmaların vermıs oldugu ınternetın daha ıyı oldugunu soyluyor.uydu net harıcınde kı butun ınternet fırmaları telekomun alt yapısını kullanıyor.ttnet ıle aynı yerden gelıyor anlayacagınız.problemınız varsa yardım ıstersenız ıllakı bırılerı sıze yardımcı olacaktır.saygılarımla
 
aynı sorunla muzdarip olan birisi olarak söylemeliyim ki,
8mbit hıza geçmemle birlikte sık sık bağlantı kesilmese bile hızım sıfıra indi..bu nedenle hiç bir indirme denemesini tamamlayamadım..film program arşivcisi birisi olarak hattı iptal etmeyi bile düşünürken müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim gecenin 2sinde..operatör, hattımla ilgili olarak gerekli güncellemeleri(ne demekse) şikayetim üzerine yaptığını, sorunun tekrarlanması durumunda bildirmemi söyledi..ve işin ilginç yanı o telefondan sonra bir daha bu sorun olmadı..
şimdi..
-ttnet bu güncellemeyi yapmak için neden benden adım bekliyor??
-benim tarife değişikliğim ile otomatik neden yapmıyor da beni çatlatıyor? gecenin 2sinde ttnet ile ilgili belaltı türküler uydurmak zorunda kalıyorum sinirden?

bu sorular havada..
ama sorun çözüldü gibi..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,864
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst