internetiniz sürekli gidip geliyorsa

turgaybuz

Üye
Katılım
16 Ara 2008
Mesajlar
78
Puanları
1
Yaş
64
evet arkadaşlar teknoloji internet bilgi kaynagıdır deriz fakar bir sorunla karşılaştıgımız zaman internet bile hiç bir işe yaramaz modemimde internet sürekli gidiyor geliyor beni dertli ediyor diyorsanız splınter-modem arası kabloyu ne kadar kısa tutarsanız okadar verim alırsınız
 
Bende başka bir ISS'de idim. Evi taşıyınca telekom ile aralarında sorun çıktı. 1-1.5 ay internetsiz kaldım. o yüzden mecburen bir daha taşınmamaya karar verinceye kadar ttnete devam edeceğim.

ayrıca ben kabloyu en kısa kullanıyorum. wireless :D
 
Ben ttnet'ten memnun sayilirim. Ufak tefek sorunlar disinda bir sikayetim yok
 
Benımde internetim son haftadır gelip gidiyor devamlı anlayamadım nedenini ilk baslarda boyle bi sorun yoktu.sımdı soru neyde anlamadım ?
 
Modeminiz yazılımını güncellemeyi deneyin.TTnetin vermiş olduğu airties modemlerde bazen bu tür sorunlar çıkıyor.Airties sitesinden modem yazılımını güncellemekle arada oluşan hattan kopma sorunu giderilmiş durumda.
 
Arkadaşlar son haftalarda bilhassa gidip gelmesinin nedeni modemlerden kaynaklanıyor. Varsa cd sinden yoksa netten yazılımı güncelleyin sorununuz gidecektir.
 
ttnet kullanıcısım 5 senedir hiçbir sorunla karşılaşmadım.bireylerin sorunlarını şirket geneline yaymak doğru değil...
 
Benim modemim exper ttnet in modemi...yapmam gereken modemin yazılımını pc'imden silerek cd sinden tekrar geri yüklemek mi ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst