iki zamanli role

yugedik

Üye
Katılım
8 Ocak 2011
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
47
elimde cift zamanli role olmadigi icin iki role ile bir kontaktoru nasil 10 dakika kontaktoru cektirecegim ve sonra bes dakika kontaktoru off yapacagim bu boyle ben isteyene kadar devam etsin.elmdeki rolenin birisi multifonksiyonel role biriside duz zaman rolesi .
ben biraz cizdim ama olmadi yardimci olursaniz sevinirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
2 zaman rölesi ile istediğin zaman ayarını yaparsın,
yada çift zamanlı filaşör röle kullanırsın kolay gelsin
 
dozlama rolesi yada sm-9 işini sanırım görür
 
bir adet kontaktör bir adet omron röle iki adet zaman rölesi lazım bu işi yapmanız için
 
ben devre şemasını yapamadım bağlantı şemasını çizebilirseniz çok sevinirim sistem ben durduruncaya kadar bu şekilde çalışmalı
 
Bu tip röleler 2 fonksiyonlu ve çift zaman ayarlı flaşör röle olarak çalışır. Zaman ayarı ön paneldeki düğmeler yardımıyla yapılır.
1 - Kapalı Zaman Ayarı (off) : Seçilen kademede rölenin kapalı kalma süresini ayarlar. 2 - Açık Zaman Ayarı (on) : Seçilen kademede rölenin açık kalma süresini ayarlar.
A1-A2 veya B1-B2 uçlarına enerji verildiğinde “pwr” ledi ve “out” ledi yanar. Röle çeker (2-3 kontakları kısa devre olur) ayarlanan “On” süresi kadar röle çekili kalır. Bu süre sonunda “out” ledi söner ve röle kapanır (1-2 kontakları kısa devre olur). Ayarlanan “Off” süresi kadar röle bu konumda kalır. Süre sonunda “out” ledi tekrar yanar ve röle çeker. Enerji kesilinceye kadar bu işlemler periyodik olarak devam eder. Rölenin “On” ve “Off” süreleri ayrı ayrı ayarlanabilir.KRK KARACA
 
dijital saymalı tek zaman rölesi ile bu işi halledersin emkonun 4435 zaman timer var onunlar bu işi rahatlıkla görürsün
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,368
Mesajlar
917,061
Kullanıcılar
450,244
Son üye
halilsezen

Yeni konular

Geri
Üst