Hangi Marka Çamaşır Makinesi Daha İyi Yardımcı Olabilir misiniz?

Bazı pazarlama firma çalışanları belli markaları ön plana çıkarabilme adına forumda eksik bilgi vererek aslında tüketiçiyi yanlış yönlendiriyorlar.
Nasılsa 10 yıl uzun bir süre biz malı pazarlayalım sonrasını servise şutlarız mantığı.
arkadaş üretici sana ne diyor?

2+8 =10 yıl motor garantisi .

Tüketiciye sen ne vaat ediyorsun?

MAKİNA 10 YIL GARANTİLİ.

2+8 in açılımı ,Ürünün ,2 yıl üretimden kaynaklanan hasarların telafisini ithalatcı firma karşılar.+ (teknik olarak yanma riski olamıyacak bir motorada) (SADECE MOTORA!!!!!) tüketiçi kanunlarında geçerli olan 10 yıl yedek parca bulundurma mecburi süreyi garanti olarak veriyor

Yok arkadaş makinan 2 yıl garantili.istersen kore'de ki üretiçinle irtibata geç istersen servis müdürünle görüş makinanın tümüne kimseler 10 yıl garanti veremiyor.

Zaten makinanın tek motoru değil garantiye girmesi gereken konpanent ,Motor ve motoru kontrol eden kart,En ağır masrafın çıktığı ve en çok bozulan (hareketli olduğundan aşınan) çamaşırlarımızı yıkadığımız kazan 10 yıl garantili olmalı.

Ne yazık ki bu ürünleri alan tüketiçi (kulanıma bağlı )6-8 yıl içinde makinasını hurdaya ayırmak zorunlulugunda kalacak kazan bedelınin yarısına o günün şartlarında yeni modeller sunulacak.

Pazarlamacıların bu tip yanlışlarının cezasınıda (iki cami arasındaki bey namaz)Ben [yetkili servislere böyle sesleniyorum] çekecek......

Sayın tüketici:

Küçük yazılarla dikkat çekmeyen alt yazılı evrakları imzalama ,azında lafları yuvarlıyarak konuşan veya kısık sesle konuşan pazarlamacılardan uzak durun..
Bir ürün almadan önce ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirleyin
Aklınıza yatmayan bir ürünü ısrarla size satmaya kalkan kişilerin yanından hızla uzaklaşın .
Mutlak fiyat cazibesi ortaya koyarak onu dinlemenizi sağlamaya çalışacaktır.
Hiç fiat konuşmadıgınız pazarlamacı fiat kırıyorsa dikkatli olmalısınız.
şunu unutmayınız'ki bir pazarlamacı sizin ihtiyacınız olan bir ürüne değil en fazla kazanacağı ürüne sizi yönlendirecektir.

Firma bazında,ürün bazında seçimlerinizi yaparken sizleri paranızla gönüllü denek-kobay durumuna getirebilecek kişilerden ve ürünlerden uzak durunuz !
 
Zaten konusu geçen 10 yıl durumu garanti değildir. LG'nin motor teknolojisini ve farkını öne çıkarmak için yaptığı bir kampanyadır. Başka Avrupa ülkelerine bakarsanız Samsung, Siemens, Electrolux vb. firmaların da farklı motor teknolojilerini ön plana çıkarmak için 10 yıl garanti kampanyası yaptığını görebilirsiniz.
 
Forumun kuruluş amaçlarının başında doğru bilgilerin ticari menfaat gözetilmeden tartışılarak toplumla paylaşmaktır.

Bu forumda hiçbir bilgi ticari çıkar maksadıyla verilemez(gizli reklam)yapılamaz.

Aynı firmada çalışan bazı üyeler kendi aralarında soru cevap tarzında ürün reklamı ,tanıtımı yapmaya rakip firmaları yetersiz gibi göstermeye çalışıyorlar.

Bu forum teknik paylaşım formudur belli markaların tanıtım alanı değildir .

Bu tarz yazışmalar devam ederse başka bir uyarıya gerek duyulmaksızın silinecektir.
 
SAMSUNG ECO BUBLE.Aqua sensor,Volt kontrol,Diamond Oneriyorum.Alirsaniz gorursunuz.Tewekkurler.
 
merhaba. çamaşır makinası alacaksan profilodan şaşma derim. pek yaygın değil belki ama bu kadar dayanıklı bu kadar sağlam bir makina daha duymadım.

bugün siz yazınca dikkat ettim profilo eski ve adı çok duyulmuş bir markadır ancak şöyle bir düşündümde çevremde bu markaya ait cihazı olan tek bir tanıdığım yok. acaba neden talebi bu kadar düşük?
 
bugün siz yazınca dikkat ettim profilo eski ve adı çok duyulmuş bir markadır ancak şöyle bir düşündümde çevremde bu markaya ait cihazı olan tek bir tanıdığım yok. acaba neden talebi bu kadar düşük?

Aynı ürün bosch-siemens adı ile pazarlanıyor sakın bu nedenden dolayı olmasın?
insanlar eskiden fiyat cazibesine bakarlardı .Şimdilerde para verdim marka olsun diyerek aynı nitelikteki ürüne fazla para ödüyorlar .
Makinesinın modelini ,özelliklerini bilmeyen insanlar (benim makinem büyük marka fakat kirli çıkarıyor) diye yakınırlar .
ne yazık ki marka çamaşır yıkayamıyor .her markanın ucuz (düşük kaliteli) ,Pahalı (kaliteli ) ürün yelpazeleri var tüketiçimizin alış veriş mantığı bilinen ,tanınan marka bir yıkayıcıyı en ucuza almak .
bu nedendir ki kalitesiz ürünlere talebin çokluğu üreticinin kalitesiz ürünleri piyasaya daha bol miktarda sürmesine sebep oluyor.
 
Benim tercihim herzaman Arçelik ve ürünlerinden yanadır.şu aralar teknosada grundıg marka çamaşır makineleri çok uygun fiyatlarla satılmakta
 
en iyi demek bana göre biraz abartılı çünkü günümüz teknolojisinde afbrikalar sağlamlıktan çok estetiğe önem veriyor ama yinede ben arçelik veya bekoyu tercih ederim çünkü en azından servis ağı çok geniş ve yedek parça sorunu yok.kalitelei oldukları için değil
 

Forum istatistikleri

Konular
128,536
Mesajlar
918,374
Kullanıcılar
450,535
Son üye
coban35

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst