güvenlik sistemleri

Katılım
9 Şub 2013
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
merhaba arkadaşlar ben güvenlik sistemleri hakkında çok geniş bilgiye sahip olmak ve sonucunda kendime ait bir işletme açmak istiyorum ve bu konu hakkında işin püf noktaları lazım ilk olarak nerelerden başlamam gerekiyor ve ne yapmalıyım düşüncelerinizi söylerseniz sevinirimmm...
 
Bir işletme açmak istiyorsanız bir yerin bayiiliğini alacaksınız herhalde a dan z ye gerekli bilgiyi bayii eğitiminde verirler burada ise temel düzey eğitim ardından soru ve cevaplarla kendinizi geliştirebilirsiniz.
 
önce bu işi yapan profesyonel biyerde 5-6sene çalış sora aç
 
kardeş benden sana tavsiye hiç girme o işe artık ekmek yiyemezsin...
nedenmi?
ben 9 yıl bu sektörde emek verdim yaptığım zamanlarda bu güvenlik sistemleri okadar yaygın değildi bankalar haricinde böyle bi zorunluluk yoktu şimdi ise heryerde kafanı çevirdiğin heryerde kamera ve alarm sistemi mevcut bunun kaymağını yiyen zamanında yedi şimdiye ise kırıntıları kaldı diyebiliriz. sen şimdi bi iş yeri açtın ve senin piyasada kendini kanıtlaman için en az 2seneye ihtiyacın var bu süre içerisinde muhakkak cepten yiyeceksin zarara gireceksin ondan sonra o dediğim kırıntıları toplayabilirsen ki piyasada çok güçlü firmalar var ondan biliyorum bunlardan sana ekmek düşerse yersin kardeşim. haaa ama sana şunu önerebilirim kardeşim istersen biraz araştır haber alma merkezi kur hiç elini suya sabuna değmeden para kazan montajdı kabloydu ayardı ıvırdı zıvırdı uğraşma sadece bi telefon ve bir bilgisayar ile bu işle yürüten vatandaşlarımız var çokda güzel para kazanıyorlar bunlarında püf noktaları var ama önce iyice bi araştır umarım yardımcı olmuşumdur kardeşim ben 9 senemi verdim artık bitti bu iş başka işlerle uğraşıyorum bende saygılar
 
Bilmediğiniz bir konuda bir işe başlarsanız direk 1-0 geridesiniz demektir . Önce bir yerde çalışıp bu konuda hakkında fikir sahibi olmak en güzel fikir bencede .
 
bence, henüz masraf yapmadan, ilk önce internet üzerinden online olarak satışa başla, böylece, biraz kendini tanıttıktan sonra, girişin ve işin sana dönüşü daha hızlı olacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst