Güneş Enerjisiyle Lamba Yakma

Arkadaşlar iyi de bu iş için devre şeması nerde??
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bilgiler için teşekkürler ,
bir sorum olacak:
Panel-akü-inverter 3lüsünde , inverter çıkışında yük yok , akü dolu ve güneş yok iken akü kendini panel üzerinden boşaltır mı ? Araya diyot koymak gerekir mi?
 
Arkadaşlar bana güneş pilli el feneri devresinin baskı devresi lazım ben kendim bir şekilde bunu çıkartırdım ama hoca ödev verdi kısı bir sirem var bana bir yardımcı olursanız sevinirim bu baskı devre yapma programları varmış ordanda yapabilrdim ama şimdi o programı öğrenmesi 2 gün sürer
 
slm arkadaşlar ben güneş paneli ile lamba yakmak ıstıyorum bana bu konuda yardım eder mısınız?
güneş paneli invertör hakkında bilgi olursa sevinirim. projem olacak çünkü koridor aydınlatmasını güneş paneli ile yapacağım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,766
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst