Kulaklarını çınlasın kablonun ucunu elinin tersiyle tokatlayarak kontrol yapan bir tekniker arkadaşım vardı. Bundan daha ütopik birşey görmedim.@arkaplan, usta tv'nin kaçak akım ölçümde kullandığı prizin videosunu yapıştır lütfen. birazdan onların bile aklını alacak öneriler çıkabilir burdan
Bizde de var ondan bir tane. Hala aynı şekilde kontrol ediyor, çarpılmaktan zevk alıyor.Kulaklarını çınlasın kablonun ucunu elinin tersiyle tokatlayarak kontrol yapan bir tekniker arkadaşım vardı. Bundan daha ütopik birşey görmedim.
güzel insan, aynı dertten muzdarib olarak söylüyorum. aldım bir tane kahve makinesi sanırım 10 kere filan kullandım veya 20 sıkıntı değil. tüm ölçümleri yaptım, her şey sağlam ama kak atıyor. ağlayıp ta gözden mi olayım. sev anasını gitsinBiri koyver gitsin at yenisi gelsin bunlara değmez vs vs demiş ama sonunda da ben olsam tamir etmeye çalışırım olmazsa yedek parça olarak kullanırım oda olmazsa geri dönüşüm. İşte ben ilk aşamayı yani tamiri yapmaya çalışıyorum. Olmazsa direk çöp yani yedek parça falanlada uğraşamam.Tavsiye verirken kendisi daha mal düşkünü olduğunun farkında değil. Burası ustaların arenası fikir almak en azından hobi olarakta olsa bir cihazı tamir edebilmek mutlu edebilir kişiyi. Beni eder.
Kısacası çokta tın makinenin çöp olması ama bütün parçalarını söktüm ve birleştirdim fişe takmıyor sabahı bekliyorum. Sigorta atarsa bodruma bu saat inmemek için.
Konu benim için kapandı teşekkür ederim.
Aynı zamanda elin kapanma durumu ters istikamette olduğu için yapışma ihtimali daha zayıf.klasik muhabbet dış deri daha sert olduğu için yapışmaz hikayesi
Cesur yüreklilik. Benim ödüm kopuyor, adam avuçluyor. O el bigün bir kapanacak açamayacaklar.
@arkaplan, usta tv'nin kaçak akım ölçümde kullandığı prizin videosunu yapıştır lütfen. birazdan onların bile aklını alacak öneriler çıkabilir burdan
Şu videoyu izleyince çok üzülmüştüm. Ağzındaki sigaraya dikkat . Hangi koruma devreye giriyor bilmem kaç saniye sonra belli değil ama ablam baya hırpalaniyor .