Fanı Çalıştırma (Kablo ile )

1lancer2

Üye
Katılım
28 Eki 2014
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba benim bir tane pc fanım var.Ben bunu çalıstırmak istiyorum.Ancak ucu bilgisiyara göre degil.Bunu bilgisiyara göre ayarlamak istiyorum .Eger ki ayarlanmıyorsa bunu nasıl çalıstarabilirim internette izlemiştim mıknatısla çalıstırıyolar olmadı.Lütfen ne yapabilirim fanı çalıştırmak için
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bir cevap yok mu be bu kadar kolay bir şeye
 
Fan kablosu kaç telli, etiket değerleri ne *resimle* 5v/12v? "bilgisiyara göre " den kastın nedir sürücü soketinden mi değil?
 
Fanın kablosunda ki soketi çıkartın bilgisayarınızdakine uygun bir soket bulmaya çalışın bilgisayarcıları veya elektronikçilerde ararsanız bulursunuz. Hiç bir şey olmadı fanın soketini çıkartın sadece iletkenler kalsın uçlarını bağlayacağınız yere lehimleyin direkt olarak.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Bu kablodan alın kırmızı + siyah - dir 5 volt alırsınız. Sarı + siyah - dir 12 volt alırsınız. Sizin fanın soketini gereksiz ise çıkarın + ve - ye dikkat ederek uygun yere bağlayın (5 - 12 volt). Soket sonra gerekebilir ise soketten istediğiniz kadar uzaklıktan bu kabloya lehim ya da sararak bağlantı yapın. İzolesini soyduğunuuz yerleri izole bant ile kapatın. Erkek tarafını pc güçkaynağının kablosuna taktığınızda fazladan bir tane daha ucunuz olmuş olur.



ykablo.JPG
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,360
Mesajlar
925,767
Kullanıcılar
451,848
Son üye
slhtnozkk1

Yeni konular

Geri
Üst