event recorder nedir?

orcntns

Üye
Katılım
27 Şub 2016
Mesajlar
41
Puanları
1
Yaş
33
selam arkadaşlar 380 kv trafo merkezi yapımında pano yerleşim planı içerisinde röle odasında bir adet event recorder panosu var tam olarak ne işe yarar acaba ?. Teşşekür ederim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Google ye sordum.Kolay kaydedici olarak geciyor. Saglık alanında kullanılan terim ve cıhaz.Size gelınce, meydana gelen arızaları ve yaptırımları kaydeden cihaz olarak algılanabilir.
 
akım değişimi, faz sıra farkı, aktif güç, rekatif güç ve bunların tüm varyasyonel değişimlerini gözlemleyip çıkış alabileceğiniz vb. bir ürün.
 
Event->durum demek.benim anladigim sistemi sürekli izleyip değişiklikleri kaydeden bir cihaz
 
sayın Zeybek sanırım yanlış yazdı event recorder olay kaydedicidir aslında rölelerden tek tek ulaşabileceğiniz olayların tek panoya taşınmasıdır. "Olay" eşik değerin aşılması ama trip olmaması durumlarınıda kapsar.
 
"Size gelınce, meydana gelen arızaları ve yaptırımları kaydeden cihaz olarak algılanabilir."
Benım, ifadem yukarıda,sizinki galıba benım dedıklerime ilave olarak anlıyorum.Aradakı fark nedir, anlıyamadım.
 
Google ye sordum.Kolay kaydedici olarak geciyor. Saglık alanında kullanılan terim ve cıhaz.Size gelınce, meydana gelen arızaları ve yaptırımları kaydeden cihaz olarak algılanabilir.
Doğrudur sizin yazdıklarınıza ilave olabilir, sadece "kolay kaydedici" yazmışsınız yazım yanlışı olabilir önemli bir şey değildi.
İyi günler.
 
Benım kolay kadedici dediğim; google de 1event recorder"in karslığıdır. Benım yorumum ayrı belirtilmişdir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,898
Kullanıcılar
450,193
Son üye
Kronoss

Yeni konular

Geri
Üst