Eve gelen elektrik kablosu zarar gördü

Başvuru ile abonelik süreci hızlanıyorsa elbette başvururum. Öneriniz için teşekkür ederim. Fakat şuanki sorunumuz daha farklı.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
.. hasarlı kablonun onarılması gerekir.
diğer damarların gücünün yeterli olması hiç önemli değil. Çünkü kopan kablo birleştirilmese bile iyi bir şekilde izole edilmesi gerekirdi.. . Ek yapmanın en önemli kısmı da izole etmektir. Kopan damarın birbirine bağlanması dikkat isteyen ama zor bir iş değil.. Dolayısı ile yapılması gereken diğer arkadaşların söylediği gibi sağlıklı bir ek yapmaktır.
 
Öncelikle merhaba, kablonuza uygun kesitte kablo ek mufu kullanarak soruna çözüm sağlayabilirsiniz, kaçak hat dediğiniz olay ise dağıtım şirketlerince afet bölgesinde şuan afet nezdinde değerlendirildiğinde konteyner kentlerin genelinde olan bir durum, önemli olan sizlerin yine de konteyner için bir an önce yeni bağlantı birimi ile irtibata geçip süreci hızlandırmanızdır. Yasal olarak maalesef bu durum kaçağa giriyor.
 
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Abonelik önerilerinizi içinde. Beni de rahatsız eden bu durumun en kısa sürede çözülmesi için uğraşıcam.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,854
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst