Elektrik faturası

lütfen forumdaki üslübunuza dikkat ediniz, tekrarı halinde forumdan süresiz uzaklaştırılacaksınız.
Bilmediğin konular hakkında yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirme.
İnsanlardan yardım istiyorsun, sana yardım edebilmek adına en değerli olan vaktimizden ayırıp sana cevap veriyoruz peşine kalkıp "Helal olsun Allah razı olsun yabancılar yapmış yukarıdakiler baksın" diye sana cevap verenleri aşağılayıcı cevap veriyorsun bunun akabinde sana sert bir cevap verince cevabını düzenliyorsun ama aşağılayan biz oluyoruz öyle mi?
Sizin değerli vaktiniz varsa bana bundan sonra yazmayın, ben onu farkettim iğneleyici cevaplar yazdınız çünkü, sonra madem yazmışlar cevap ,ama çözüm bulamadınız wago dediniz sonra ek işte ya diyip küçümseyen birisi de vardı, düzgün cevaplayanda , düzgünce yardım etmek isteyenlere ayıp olmasın diye onu düzelttim ,sert cevabınız için değil, elektrikcisin diye bizi ezecen
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sizin değerli vaktiniz varsa bana bundan sonra yazmayın, ben onu farkettim iğneleyici cevaplar yazdınız çünkü, sonra madem yazmışlar cevap ,ama çözüm bulamadınız wago dediniz sonra ek işte ya diyip küçümseyen birisi de vardı, düzgün cevaplayanda , düzgünce yardım etmek isteyenlere ayıp olmasın diye onu düzelttim ,sert cevabınız için değil, elektrikcisin diye bizi ezecenmi
Pardon kime göre çözüm bulamadık? Siz beğenmediniz diye verilen cevaplar çözüm olmuyor mu? Sana sen aşağılayıcı cevap yazana kadar hiçbir iğneleyici cevap yazmadım. Birincisi elektrikçi değilim ikincisi sen kimsin ki seni ezeyim?Seni tanımam etmem. Kendi kendine evhamlanıyorsun.
Şu lafa bak süs olsun diye mi, sana ne lan kapcik
Ağzımı bozdurma terbiyesizliğin luzumu yok. Sana bu yazdıklarının hesabını sorarım kapıma gelip davanı geri çek diye yalvartırım. Sanal ortam diye kendine çok güvenme.
 
Son düzenleme:
bu sıfatı size yakıştıramadım, bizler de sıfat kullanmayı biliriz. lütfen düzenleme yapıp siliniz. lütfen beni haklı çıkarmayınız.
Şimdi arkadaş profilini gizleyerek yırtacağını sanıyor, ortam sanal diye sahipsiz değil ya IP si belli, kim olduğu belli. Öyle insanlara saydırıp gitmek yok.
 
Şimdi arkadaş profilini gizleyerek yırtacağını sanıyor, ortam sanal diye sahipsiz değil ya IP si belli, kim olduğu belli. Öyle insanlara saydırıp gitmek yok.
istediğini yapmakta özgürsün, kimse kimseye hakaret edemez.
Peki yardımlarınız için teşekkürler,ben alinganim öyle olsun
alınganlıktan ziyade sorununuzu yanlış ifade ettiniz. önceki veriler olmadan, neyden neyi çıkartıp faturanızı neye göre hesaplayacağız? burada @fgencal sonuna kadar haklı. önceki veriler olmadan kimse hesap yapamaz. süzme sayaç neden takılır eğer bilmiyorsanız itina ile öpülüp kazıklanırsınız. işin yasal tarafını geçtim, süzme sayaç yasaktır (nedenlerini, niçinini tartışmayalım) ki kullanıyorsunuz, nasıl kullanıldığını öğrenmeniz gerekir. sıfırdan başlamak koşuluyla nasıl kullanılır, nasıl hesaplanır öğrenmek için çaba gösterin.
hani doktora gidersin ya, doktor da der ya "hikayen nedir" diye. işte size en basit örnek. sen hikayeni adam gibi kuralına göre anlat, doktor doğru teşhisi koyup, gerekli olanı yapar.
 
istediğini yapmakta özgürsün, kimse kimseye hakaret edemez.
Uzun zamandır ara vermiştim, en son korona zamanında uğraşmıştım. Tekrar vakti gelmiş anlaşılan. Hayır seni ilgilendiren bir konu bile değil, ben konu sahibine cevap yazmışım o bir şey dememiş sen kalkmış ona verdiğim cevabı alıntı yaparak bana hakaret ediyorsun. Hayırdır sen konu sahibinin avukatı falan mısın?
Ağamızın verdiği cevaba ne demeli? Alınganmış beyimiz. Özrü kabahatinden büyük. Karşısındakiler duygusuz makineler sanki.​
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,020
Kullanıcılar
450,227
Son üye
kullanıcı2343

Yeni konular

Geri
Üst