ELEKTRİK ÜRETİMİ

BÖYLE ELEKTRİK ÜRETEN CİHAZ YAPILA BİLİRMİ?

  • EVET

  • HAYIR

  • BELKİ

  • ÇEKİMSER


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ibrahim1996

Katılımcı Üye
Katılım
18 Nis 2014
Mesajlar
1,347
Puanları
56
ekledim link deki video da mevcut olan sistem gerçekten hiç bir şey ( petrol ürünleri,batarya,akü,kondansatör,Şebeke elektriği vb ) kullanmadan böyle bir cihaz yapıla bilir mi.
birde ben pek inanamadım çünkü cihazın içini göstermediği için forumda paylaşmak istedim bu konu hakkında bilgi sahibi olanların mesajlarını bekliyorum
Not:böyle bir şey yapılabiliyorsa bir Denizli li olarak beni gururlandır din söylemek isterim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Daha önce bu haberi görmüştüm. Fakat çok inandırıcı bulmadığım için pek ilgilenmemiştim. Keşke böyle sistemler geliştirilse.
 
yapılır
 
aküleri bol koyki ceryanı uzun süre kullan sonra şarj edecek biryer bulursun :D
haha haha
ben yaptım veya yapacam demedim, yapılır dedim.
İnsanoğlu neler neler yaptı, imkansız diye birşey yoktur.
Konuyu açan kişi insanların fikrini sormuş fikrim budur. Eleştirebilirsin ama üslup önemli.
 
bildiğin insanları kandırmaktan başka bir şey değil.
şimdiye kadar tek bir mühendisin, fizikçinin, profesörün ya da büyük bir firmanın bu tür işe girişmemesi de böyle bir şeyin olmasının mümkün olmadığı içindir.

Bedava elektrik üreten bir makinayı icat ettiğini iddia edenlerin genel özellikleri teknik olarak elektrikle ilgileri olmayan ilkokul-ortaokul mezunları arasından çıkmalarıdır. Bir okumuş Muammer Güler vardı, o da emniyet mensubu idi.
 
enerji yoktan var edilemez. bir başka enerji harcanmalı ki elektrik enerjisi oluşsun.
 
Bu konu hakkinda ögretmenimin bana söyledigi böyle bir cihaz uapmak icin motor yada dinamonun artik nasil bir seyde ilham alarak yapilacaksa rotor daki N ve S kutuplariyla beraber statordaki Nve S kutuparı orantili bir sekilde done bilirse bu olay ola bilirmis kutuplar birbirini ittikce enerji urete bilirmis dedi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst