e-3 elektrik otomasyon hizmetleri

e-3

Üye
Katılım
13 Eki 2010
Mesajlar
18
Puanları
1
Yeni Kurduğum E-3 (Elektrik Elektronik Elektromekanik) Elektrik adlı Firmamda Plc Mcc Otomasyon Panolarının E-plan Çizimini , Yerleşim Planlarını , Montajını , Kablajını , Bağlantı Testlerini Yaparak Müşteriye Teslim Ediyorum.

Otomasyon Panolarında Kullandığım Başlıca Markalar; Weidmüller Wago Phoenix Contact Klemsan Elettrocanali Quick Uludağklima Şafak SchneiderElektric Siemens Abb ControlTechniques Rittal Tempa Legrand Bussmann vs.

Plc Otomasyon Sistemlerinde Ağırlıklı Olarak S7 200, S7 300, S7 400 Uygulamalı Projelerden Yanı Sıra Omron Mitsubishi Telemecanique Gibi Markalarında Kullanıldığı Sistemlerin Montajını Gerçekleştirdim.

İran Merinos Fabrikasında Stentex Marka Tekstil Yıkama Makinasının Elektriksel Montajını 2 Ay Gibi Kısa Sürede Tamamladım.Ayrıca Buser Benninger-Jigger Brückner Monforts Sunsuper Küsters Arioli Gaze Ht-Jet Makinalrının Kurulum ve Bakım Onarım İşlerini Yaptım.

Programlama Hizmetini Güvenilir Ve Tecrübeli Mühendis Yada Mühendislik Firması İle Gerçekleştirilir.

Motor sürücüsü(driver), oransal vana, akış-debi-basınç-ısı-ağırlık-gaz ölçümü ile kontrolü yapılan makina ve proses sistemlerinin hazırlık çalışmasını, malzeme seçimlerini, montaj sırası planlarını ve otomasyon panolarınıda yapmaktayım.

Eğer iş yerinizin bakım onarım birimi yada elemanı yoksa devamlı yada günübirlik hizmetleri sağlamaktayım.

Şunu Unutmayın!
İş Ne Olursa Olsun İşçilik Önemlidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,389
Mesajlar
917,185
Kullanıcılar
450,274
Son üye
darnv

Yeni konular

Geri
Üst