DVR mı? DVR Kart mı?

Arkadasim, ben korea mali mydvr kullanmistim 3 adet dvr cihazi, super izleme yaptik uzaktan, 16 kanal degil, 16x3=48 kanal ayni anda izlenebiliyor, real time degil ama, problem yok, kaliteyi dusuruyorsunuz, hiz artiyor,
ama patron bu kadar hassas ise bence simdiden sen ip camera al, isi bitir, :)
 
Dışarıdan görüntü izleme olayı zorlayan bir olay. Cihazın özelliği yanısıra büyük oranda internet bağlantısına bağlıdır. Cihazların tüm kamera görüntülerini realtime olarak aynı anda izleme olanağınız pek yok. Yeni gelen cihazlarda bandwith ayarlama ile bu işlemi biraz daha kaliteli hale getirebiliyorsunuz.
 
Ben bu cihazdan son 2 ayda 20 ye yakın bağladım. Ekonomik çözümler için getirdiler. Cihazın Iphone'dan görüntüsü iyi. Stabil çalışıyor. Diğer kore malları daha kalite cihazlar ama ucuz iş yaptırmak isteyen müşterilere birebir..

NEUTRON dvr in BLACKBERRY ve IPHONE den izlemesini seyrettinizmi?realtime ve STATIC IP OLMADAN IZLENEBILIYOR.
 
Mesajınızı yeni gördüm. DDNS özelliğinden bahsediyorsunuz herhalde ? Benim kullandığım United Security ve Corbel marka DVR Kayıt cihazlarında bu özellik var. Genelde tüm cihazlarda da bu özellik vardır zaten.
Ben 2006 dan beri united security kullanıyorum ve 4 lü kayıt cihazını satış fiyatım 585 $. Bu paraya bir ürün satabiliyorsam daha ekonomik ürünler beni korkutuyor. Neutron dvr cihazlarınıda gördüm evet fena değil gibi duruyor ama bende kore malı takıntısı olduğu için fazla güvenemiyorum diğer cihazlara.
Saygılar..
 
Tabi ki de DVR kayıt cihaz,sistem sadece kameralara çalışıyor,üzerinde baska hiç bir işlem yapılmıyor.Ama bilgisayarda öyle değil,kamera kayıtlarını tuttugunuz bilgisayarda bir cok işlem yapılıyor bu da bilgisayarın yavaslamasına bazen de DVR programının hata vermesine neden olabiliyor..
 
şuan bende 16 kanallı dvr cihazı var ve ben her zaman internet üzerinden izleyebiliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst