Depo ve kuyu arasındaki mesafe sorunu

sayın wellb :)gunaydın sorun yapıp yapmamak değıl hangısı daha kullanışlı bende senın gıbı yıllardır bu işi yapıyorum amerıkayı yenıden keşfetmedık maalesef:) maksat amerıkadan nasıl daha fazla faydalanabılırız:) arkadaş RF modulden bahsettı tekrar yazmaya gerek yok lisans gerektıren rf modullerden bende PMR telsizlerle bu iş gayet guzel olduğunu ıddıa ettım teşekkur ederım:)

yukarda maın loop un yazdığı gıbıde değıl bu iş şifreleme konusunda gerekırse şifre dtmf tonuyla yapılan şifrelemeyı forumda teknık olarak çozebılene her turlu ıddıaya hazırım bir yıl şifreyı çozmek için zaman tanıyacağım çozebılecek babayığıt varsa tabii sayın maın loop dahıl elektronikçi şifrelemeyı çok ıyı bılır çozulemıyeceğınıde bılır gereken yere şifreleme yapılıp yapilmıyacağınıda bılır:)
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
  • DelcomRF PWM® Profesyonel Wireless Modem ile RS232, RS485, RS-485 MODBUS - RTU / ASCII olarak yapılan data alışverişlerinin, kablosuz olarak, uzak mesafelere iletilmesini sağlayabilmektedir.
  • DelcomRF PWM® Profesyonel Wireless Modemin kendine özel bilgisayar programı ile yada seri haberleşme ile ara yüz ayarları yapılabilmektedir. Ayarlar, kullanıcı tarafından değiştirilene kadar saklı kalır.
  • DelcomRF PWM® Profesyonel Wireless Modem, SETUP PORT'undan ayarlanan konumu ile, herhangi bir ek sistem gerektirmeden Repeater "Tekrarlayıcı" olarak da kullanılabilmektedir.
  • Daha ayrıntılı bilgi içinKablosuz Kuyu Depo Kontrol Sistemleri, RF Data Aktarımları adresini ziyaret edebilirsiniz
 
elbette fikir beyanı faydalı olacaktır ama olayı tartısmaya varmadan halletmek gerek
fıkırlerınız arastırmacı ruhlu katılımcılar ıcın buyuk onem tasıyor
kolay gelsın ıyı çalışmalar ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,976
Kullanıcılar
450,021
Son üye
eimqoeL

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst