Compac flas's Data kaydetme

ladre71

Üye
Katılım
11 Şub 2009
Mesajlar
29
Puanları
1
Arkadasla Rs logix 500 ve panelview 700 ile calisan bi makina var,benim yapmak istedigi integer bi degeri koyacagim bi buton vasitasiyla ve butona her bastigimda integer degeri otomatik olarak panelin compac flasina kaydettirmek istiyorum(exell olarak).excelde degerler alt alta siralacak?sizlerin degerli gorus ve onerileri bekliyorum,simdiden sagolun.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
İlk olarak panelin Panelview Plus olması gerekiyor. Panelview Plus panelleri programlamak için FactoryTalk View ME yazılımına ihtiyaç var ve bu programda hazırlanan projenin içerisinde DataLog bölümünü kullanarak bu işlemi yapabilirsin ancak sizin istediğiniz bir düzen ile kaydetmez, panelin kullanmış olduğu format ile kaydeder. Kendi formatınızı kullanarak kaydetmek isterseniz, panelin içerisine yazmış olduğunuz ActiveX'i yükleyip bunu proje dosyanızdan çağırarak kaydetme işlemi yapabilirsiniz.
 
arkadasım forma yazmadan once panel vıew de data log olusturp denedım,fakat text formatında kayıt edıyor etmesınede bozuk karakterler olarak.excele cevırmem ıcın actıvexı nasıl kullancam fıle dosyasına nereyı gosterecem yardım edebılırmısın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,209
Mesajlar
915,829
Kullanıcılar
449,988
Son üye
hmos23

Yeni konular

Geri
Üst