cn uzantılı plc ye program atamıyorum

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
1,591
Puanları
756
Yaş
44
Konum
Irak
merhabalar. arkadaşlar bir makinemizde cn uzantılı s7-200 var, çinden yazılımı aldım fakat birtürlü yükleyemiyorum. program dilini çince yaptım olmadı, bilgisayar dilinide çince yaptım bir türlü başaramadım , yükleyemiyorum hata veriyor. bu sorunla hiç karşılaştınızmı ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Evet uzun zaman ( Belki bundan 10 yıl önce) böyle çinden gelen bir hat beni çıldırtmıştı ancak pc'ye çince dil eklentisi kurdum, denetim masası bölge ve dil, klavye gibi ne kadar ayar varsa hepsini çin ve çince yaptım ardından microwin dilini çince yaptıktan sonra program yüklemeyi başarabilmiştim, unutmam mümkün değil.
 
siemensle görüştüm bizim microwin ile yükleyemezsiniz , çinden temin etmeniz lazım dedi . basit bir izleme yapacağım 1 ay dır yapamıyorum, siemens saolsun
 
Siemens'in çindeki ürünler ile rekabet için yürüttüğü polatika aynı şekilde hmi panalleri var wincc flexible program yükleyemiyoruz çinliler hepsine yükleyebiliyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,646
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst