Cep telefonu ile uzaktan kumanda Buyrun!!

Merhaba Degerli forum üyeleri;
Kontrolkalemi ailesi olarak bireysel çalışmalardan yana degiliz hep grup çalışması gerçekleştirerek sanal veya reel olarak paylaşımlarda bulunarak dünyanın diger uçundaki kişininde dahil olmak üzere bu paylaşımlardan faydalanarak ve düşüncelerinide katarak düşüncelerin farklı akımlar yaratacagı neticesinde bilgi alışverisini gerçekleştirmekteyiz.
@oonurr Elektronikte sayısız birbirine benzeyen devre tasarlayabilirsin bunun yanı sıra plc programlamada da öyledir.Senin çizmiş oldugun devre mantıken dogru olabilir ama normalde uygulanması biraz skıntı yasatabilir.Tasarımdakı ilk devre genelde sokak lambalarında,manual ev perde sistemlerinde,manual su dolum depolarında(Bazı yerlerde gündüz su depolaması mümkün olmayan yer)vb. yerlerde gece gündüz ayrımı yapılabilecek şekilde kullanılabilir tabiki işin ustalık gerektirmeden yapılabilen basıt kısmı bu.Günümüzde elektronik eleman, devre tasarımı olabildiginden fazlasıyla bulabilirsin işte önemli olan bu bilgi ve elemanları pazıldaki dogru yerlere oturturabilmek.
Düşündügün birşeyi yapabilmen,paylaşabilmek,yanılabilmek aslında öğrenilecek eksikleri bulabilmek ve öğretebilmekten geçmektedir.

Yanlış cümleler kullandıysam darılmayım..

İyi günler,
Kontrolkalemi.
 
@uğur keklik, buyrun lutfen kaldirin konuyu.
 
Son düzenleme:
Konu geçerliligini geçirmesi üzerine kullanıcı tarafından kaldırılması istenilmiştir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,885
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst