Bursada Ücretsiz Plc Kursu Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tegider ücretsiz kurs mu güldürme beni :D
 
İstanbulda ücretsiz bir sürü kurs oluyo da niye bursada veya diğer şehirlerde buna benzer kurslar olmuyor ya da olamıyor? İnsan ister istemez imreniyor ve de üzülüyor.
 
Arkadaşlar hiç bir kurs ücretsiz değildir. Bu ücretsiz kursların sponsoru Avrupa birliği projeleri ve şu bir gerçek ki AB İstanbul ya da başka yerdeki bu kursların ücretlerini açan kuruma 2-3 misli ödüyor. Şu aralar Bursa bölgesini kapsayan böyle bir Proje desteği de yok malesef. Ancak S7-200 ve TD-200 içerikli bir haftalık kurs TEKEV-Demirtaşpaşa EML işbirliğiyle hazırlanmakta, ayrıca S7-300 tanıtım ve programlama hızlandırılmış 2 günlük seminer de hazırlanıyor. İlgilenen arkadaşlar ÖM ile bilgilendirebilirim...
Kolay gelsin...
 
ÖM nasıl oluyo hocam ? Ben yapamadım da.. Size nasıl ulaşabilirim_?
 
Ücretsiz yapılan kurslardan verim alınıyor mu?
 
Bursa'da BUROSSA otomasyon var.Çok uygun fiyatlara eğtim veriyorlar.İnternet sitelerinden inceleyebilirsin.
 
ÖM atamıyorum çünkü 20 den az mesajım var galiba o yüzden :( e mail adresimi versem olur mu hocam? ya da size ulaşabileceğim e mail varsa güzel olur. Saygılarımla.
 
BEGEV hep ücret alıyordu. Hatta yazdığınız süreye göre sanki biraz fiyat düşmüş gibi. Ücretsiz olayı bazı fabrikalar personelini gönderiyor. Örnek tofaş içerisindeki taşeron bir firmanın personeline bi dönem ücretsiz vermişlerdi.
 
İnşallah Bursada da ÜCRETSİZ ve kaliteli bir PLC kursu açılır. AMİN...
 
bursa da parasız plc kursu acılırsa bana da haber verin begev kapandı yenı adını bılmıyorum ama paralı olmus bunu ıyı bılıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst