bobin telleri fiyatı konusunda yardım.

Katılım
16 May 2008
Mesajlar
57
Puanları
1
Yaş
39
slm arkadaşlar bana kargo ammar vs üzerinden bobinaj malzemeleri satabilecek firma önerebilirmisiniz,yanlız biz 1 makara 3 makara gönderemeyiz diyen firmalar olmassa çok sevinirim gerçekten bana çok ters geliyo.çün kü bi malzemeyi ya parekende satarsın yada toptan ki toptan satıyosanda alt bayilerin vardır bu işi onlara bırakırsın ben soruncada bana en yakın alt bayinin ismini verirsin olur biter yanlışsam düzeltin arkadaşlar.saygılar hepinize.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
öncelikle bobin telinde marka ne tercih ediyorsun? kullanacağın markanın üreticisine telefon açıp bulunduğun şehirdeki bayilerinin telefonlarını isteyebilirsin yada sitelerinden bakabilirsin bobin teli hassas bir konu neticede ilk defa çalışacağın firma fade yada açık hesap çalışmaz ödemeyi nakit ister bu senin işine gelirmi bulunduğun şehir neresi bilmiyorum ama başka şehirden tel almak da miktar az olursa mantıklı değil nakliye maliyeti çok etkiler. erikoğlu nu biliyormusun benim hiç telle işim almaz ama kullanan arkadaşları biliyorum memnunlar fabrikadan sana yardımcı olacaklarına eminim istersen bir ara telefon numarası yok ama nette ararsan erikoğlu emaye diye eminim bulabilirsin
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst