Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

haklısnız teşekkür etmek çok önemli bencede teşekkür etmek demek yaptığınız işin taktir edildiğine örnektir ama şimdi popularite var onu arttırabiliyoruz iyi bir şey bence çok şey öğrendik burdan saolun arkadaşlar hepinize
 
sayın şef yasınızın benden çok çok büyük olduğunu biliyorum sizi yanılmıyosam bi deneyinizin video sunda görmüştüm şimdi sizin yardım edebilmek için harcadığınız bu emek beni çok etkiledi nedenini sorar sanız sizin döneminizde bir şeyler öğrene bilmek çok zordu sanırım yararlana bileceğiniz kaynak sayısı şimdiki gençlerin yararlandığı kaynaklara nazaran çok çok minimum seviyelerdeydi kesin.
sizin döneminizin bireylerinden şimdi birşeyler öğrenmek çok zor çünkü onlar bilgi edinmek için çok
çaba vermişler ve bilgileri tecrübeleri onlar için çok değerli en yakınıyla bile paylaşmayacak kadar önemli
oysa şimdi birsürü kaynak ve olanak var yeterki öğrenmek isteyelim benim yaşım 20 eğer sizin yazdığınız bu msj ı benim emsalim biri yazmış olsaydı beni bu kadar etkilemezdi.
çünkü artık kaynaklar olanaklar çok fazla sizin günlerinizi yıllarınızı verip öğrendiğiniz şeyleri şimdi bizler çok kısa sürede farklı kaynaklardan bulup öğrene bilyoruz işte bu yüzdensizin kuşakta siz ve sizin gibi düşünen tüm bireyleri saygıyla tebrik ediyorum.

<<<<<<saygılarımla>>>>>
 
Bu forum sayfasında yaptığım çalışmalardan dolayı beni tebrik eden ve teşekkür eden tüm arkadaşlara bende teşekkür ediyorum. İnternette birkaç tane daha buna benzer mesleki dayanışma ve bilgi paylaşım sitesi var. Ara sıra onlara da giriyorum. Fakat burada bulduğum candan arkadaşlık, samimi yaklaşım ve bilgi paylaşımını o sitelerde pek göremedim.

Sürekli forumda olan arkadaşları tanıyorum artık. Hangi arkadaşın hangi konuda uzman olduğunu, bu soruya en iyi kimin cevap vereceğini çok iyi biliyorum.

İşin en iyi tarafı ne biliyormusunuz ? Üyelerin birbirine SAYIN diye hitap etmeleri. Ara sıra küçük polemikler olsada bizim forumumuz çok güzel arkadaşlar. Kıymetini bilelim. Ve böylesine güzel bir siteyi kuranlara da çok teşekkür ediyorum.

Hepiniz sağlıcakla kalın.
 
SaygideĞer arkadaŞlar ben sİteye yenİ kaydoldum İnanin bana bÖyle bİr sİtenİn ortamini baŞka hİÇbİyerde bulamazsiniz.ben sİtenİn yÖnetİcİlerİne dİrek ulaŞmak ve onlara bİldİrmek İsterdİm.fakat kandİmİ burda buldum.ben Özellİkle sİteyİ kuran ve yÖnetİcİ olarak aktİf gÖrev yapan bÜtÜn arkadaŞlarimin anlindan ÖpÜyorum kutluyorum.
bÖyle bİr ortama Çok uzak kalmiŞiz yillarca.bu İmkani saĞladiĞiniz İÇİn teŞekkÜrÜ bİr borÇ bİlİrİm.
ayni zamanda unutmamak gerekİrkİ sİte İÇİnde bİlgİlerİnİ bİzlerle paylaŞan tÜm arkadaŞlara da tŞekkÜrÜ borÇ bİlİrİm.
saygilarimla
 
selamun aleykum arkadaşlar site cok güzel hazırlayanların emeğine sağlık...ben alakasız olacak biliyorum burdaki konuyla ilgili ama konu acma başlığı göremedim yardım ederseniz sevinirim..
teşekkürler...
 
Saygı değer arkadaşlar bende bu sitenin yeni bir elemanı olarak bu sitede gördüğüm birilerine yardımcı olabilme isteğini ve mutluluğu yaşamak adına vakit harcayan ,kafa yoran insanların bu kadar çok olduğu bir siteyi görmediğimi belirtmek isterim.Burçin arkadaşımızın değindiği konuyu haklı buluyor , hiç tanımadığı birilerine yardımcı olan kişilere en azından bir teşekkür edilmesi gerektiği kanaatindeyim.
 
İyiki varsınız.tüm emeĞİ geçenlere tekrar tekrar teŞekkÜrler.
 
ben site de yeni üye sayılırım bildigim konular cıkınca tabiki yazıyorum yada araştırıp ekliyorum bazı arkadaşların gerilim düşümü amper hesabı ile ilgili yanıt aradıkları için kendim için hazırladığım programları sitede paylaştım paylaşım tabiki güzeldir 2 yıl elektrik teknikerligi 5 yıl elektrik-elektronik mühendisligini bilgi cimriligi yapmak için okumadık sadece meslek konusunda degil her konuda bilgiye tartışmaya acık olmalıyız sonucunda tesekkür etmek o kadar zor bir olay degil popülaritesi artsın yada azalsın önemli degil en azından bir teşekkür insanların gönlünü almaya değer zaten coğu arkadaşımız abimiz bu paylaşımı ALLAH RIZASI için yapıyor siteyi kuranlardan denetleyenlerden ve bilgilerini paylaşanlardan ALLAH RAZI olsun
 
merhaba
forum sitemizde emeği geçen,ve bilgilerini esirgemden açan gönül dostu ustalarımıza,teknik arkadaşlarımıza gerçekten binlerce teşekkür etsek azdır.bilginin paylaşılmamasını hatta saklanması ve yanlış yönlendirilmesi konusunda epeyce üzülmüş bir kardeşiniz olarak emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.bazı olumsuz olaylar sizlerin şevkini ve hassasiyetini lütfen kırmasın.
formumuzun düzeyli ve samimi olması ayrıca sevindirici.selam ve saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,383
Mesajlar
917,155
Kullanıcılar
450,266
Son üye
Ggungorur

Yeni konular

Geri
Üst