Bedava Elektrik

300-500 seneyle alakası yok arkadaşım. Televizyonla da alakası yok. Bu tür şeyler değişmezlerdir. pi=3.1415... dır ve kıyamete kadar boyle olacaktır. Bu da onun gibi. Verimi 1 olan hiçbir cihaz olamaz. Ki 1 den fazla olacak da bedava elektrik üreteceksin. Kendi kendine çalışan birşey de olamaz yani çünkü onun verimi de 1 oluyor.

kendi varlığında hiçbir tasarrufu bulunmayan yaratılmışların yaratmak gibi bir gücü yoktur, benim olabilecek dediğim buluş pillerin, akülerin yerini alabilecek bir üreteç.ne yapılıyor baştan incelersek;mıknatıs için uygun metallerden mıknatısın hammaddesi hazırlanıp istenilen şekil verildikten sonra manyetikleme makinesinde mıknatıs özelliği kazandırılıyor(yani bir enerji yüklemesi yapılıyor).mıknatıslarda sonsuza değin mıknatıs kalmıyorlar zaten. sonuç itibariyle verimin 1 den yüksek olduğuda olabileceğide yok, tabi bu tür döküman malzeme vs. satmaya çalışanlar hariç.

How It's Made Magnets - YouTube

bu linkte de mıknatısın yapım aşamaları gösteriliyor.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Gözlemlerime göre dünyada gücü bitmeyen ve sürekliliği olan tek enerji kaynağı Yer Çekimi'dir. Kafayı çalıştırıp Yer çekimini kullanarak sınırsız enerji üretilebilir belki. Onun haricindekiler traş.
 
sn wolf-4503 örnrek olarak gösterdiği gibi yüzlerce çeşit tasarım var.
ancak bunlara aldanmayın. bu tip makineler çalışmaya başlayınca, insan gözünün fark edemeyeceği bir yavaşlama sürecine giriyorlar ve en ileri mühendislik tasarımları dahi 24-30 saat sonra duruyor.

birde bunlara basit bir bisiklet dinamosu takarsan 5 dakika bile dönemezler..

işin aslı dogrusu bende sana katılmıyorum adam yapmıs ve su anda trılyonlar basıyor unutulan konu su 1 mıknatıın gucu ortalama int dede var 18 sene kadar bu mıknatıslar ırbırını ıtme özellıgını hepımız bılıyoruz dusunun bırbırını ıten 2 cısmı oval 1 eksende donup duruyor hemde ıc durmadan bunlar 1 cubuk verın 1 bastan obur basa bu cubuk oval 1 sekılde donecektır ordalama hızıda 1500 devırkı bu emın olun mınumum 70 devırde bedavadan hıc durmadan donen 1 sopa otomatık man 12v enerjı ureten 2.cı aksamı calıstırmaya teyerde artar bıle dıceksınız sımdı karsı tarafdakı makınanın yukunude alıcak bu sımdı evet alıcak guc yarı yarıya dusucek oda 750 devır saten 700 devır 12v elektırıgın uretılmesınde yeterlı 1 guc
 
sn efendi erdogan sen bana bir çismin bir metre yükseklikte boşlukta nasıl durabilir bunu açıkla ben sana bedava elektrik üretimi nasıl yapılır çok geniş bir şekilde açıklayım.
 
Nicola Tesla nın zamanına kadar yerçekimi bulunsaydı hepimiz fatura illetinden kurtulurduk :) O bunu itecek şu bunu çekecek , bedava elektrik olacak diyen bir amca Facebook da baya bir etkin :)
 
Son düzenleme:
Birde olayın siyasi boyut varki bedava elektrik hülyası kuran arkadaşlar o boyuttan hiç bakmıyor , başka bir tartışma ortamında da belirttim , kapitalist toplumlarda hiçbirşey bedava olmaz , devlet sizden herşeyin parasını bir şekilde tahsil etmenin yolunu bulur, garajda yatıp hiç kullanmadığınız arabanızın bile yılda iki kere vergisini veriyorsunuz :)
 
Bedava elektrik=yenilenebilir enerji. Ama verim konusu tartişilabilir.
 
Uzay yercekimsiz ve havasiz bir ortam yani bir cisme hareket verdiginizde unu durmaya zorlayavak hic bir etken yok. O dediginiz miknatisli itme cekme olayinin dogal hali. dedikleriniz gecerli olsa uzaya gotur jeneratoru ilk hareketi ver durmadan donsun elektrik uretsin.)
Ama unutmayin uzay gemileri bile enerjisini uzerindeki gunes panellerinden aliyor.
 
sn efendi erdogan sen bana bir çismin bir metre yükseklikte boşlukta nasıl durabilir bunu açıkla ben sana bedava elektrik üretimi nasıl yapılır çok geniş bir şekilde açıklayım.
benim burda anlatmak istedigim su 1 motorun en asagı 12v üretebilmesi için o üretici motorun ortalama 700 devirde dönmesi herekiyor biz bunu rüzgar gücü ile karşılıyoruz saten bu yuzden rüzgar türbüünü deyilmi asıl amac üreteç motorun anlık devir sayısı 700 olması deyilmi idir

peki ben desemki ben elimle o motoru anlık olarak 700 devirde gonderebilirim ve bunu 1 şekilde yaparım desem bu üreteç motor elektirigi üretmiş olmuyormu asıl amaç üreteç motorun anlık 700 devirde donmesi deyilmi

buraya kadar sanırım hemfikiriz peki mıknatısların birbirini itme gücünü kullanarak itme şeklini dairesel biçinde tasarlasak bu mıknatıslar birbirini itse dünya gibi birbirini dondurmus olur deyilmi 1 de desemki bu mıknatısların ırtasındada 1 sopa var muhakkak bu opaya carpıp bu sopayıda cevırecek cunku bırbırını ıtme gucunu sopa engellemıcek sonusta otomatıkman bu sopada doner deyilmi peki ben desemki size bu sopanın gonus gıcı ortalama anlık 1500 devir okadar hızlı gonderıyor bu mıknatıslar o sayede bu donen sorapın ucunu bu üretecimiz olan motora baglasak illaki devir duşucek yarıyarıya ve ozamanda ortalama 700-750 devirde uretecı dondermeye baslıcak dımı dusunun elınızı uzatın ve daire cızmeye calısın bu elınızı 1 kısı tıtsa onun elınıde sızın gucnuzde daire cızmeye zorlarsınız sız harcayan motor olarak calısırken karsıdakıde sızın harcadıgınız enerji ile ğretmeye abslar tm illaki harcar motorun gucu yarı yarıya dusucek ama gınede dakşkada 700 devirde donmeye devam edecegi için bu sayede üreteç 12v elektirigi üretecek saten burdaki aaç 12v üretmek buda yeterde artar bile
 
Birde olayın siyasi boyut varki bedava elektrik hülyası kuran arkadaşlar o boyuttan hiç bakmıyor , başka bir tartışma ortamında da belirttim , kapitalist toplumlarda hiçbirşey bedava olmaz , devlet sizden herşeyin parasını bir şekilde tahsil etmenin yolunu bulur, garajda yatıp hiç kullanmadığınız arabanızın bile yılda iki kere vergisini veriyorsunuz :)

düşüncene saygı duyarım illahaki devlet bunada el atar o başka bir konu
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,823
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst