Ortak noktada buluşmak için önce mert olmak gerek, priz değiştirmeye beni çağırsınlar para kazanayım derdindesin tabi anlaşamazsınız. Birde açık açık yazıyorsunuz. Burada çeteleşme gibi bir faaliyet sürdürüyorsunuz, benim buraya ihtiyacım yok akademisyenim öğrencilere yardımım dokunur diye geldim ama gördüğüm şey eğitimden yoksun usta diye geçinenler, teknik cevap veremeyenler, üslubu bozuk olup mühendisim diye geçinenler. Şalt grubunun ARGE'sini yapıyoruz, 2 vida sıkmaya ilim dedin ya, beni orada bitirdin işte. Helal olsun bilim adamısınız, sizin iliminiz olmasa kimse priz, sigorta değiştirirse aman yanlış olur siz para kazanamazsınız. Bu zihniyet devam ederse halk mazot üretip kimyager olduğu gibi, bütün tesisat işini de kendi yapmayı öğrenecek yanlış yoldasınız.
Bu cümle beni çok güldürdü. 2 tane kablo sıyırmayı ilim ettin bizi bitirdin ustam.
Basit işlerde dediğim gibi eve takılacak sigorta bellidir, biraz araştırmayla çözülür zaten evinde kullandığı sigortanın ne ve ne özellikte olduğunu ne işe yaradığını bilmeyen insan cahildir. Siz su tesisatçısı değilsiniz ama musluğu söküp değişebiliyorsunuz, oraya kaçlık takılacağını bilirsiniz bunu bilmiyorsanız sorun sizdedir. Kafasına göre kimse takmayacak değil mi? onu yapan zaten boşa nefes alıyordur. Çarpıta çarpıta kendinizi öve öve ilerleyemezsiniz. Allah size gerçek ilmi nasip eder inşallah.