Böyle hırsızlık görülmedi :)

volcanoos

Katılımcı Üye
Katılım
20 Ara 2007
Mesajlar
2,532
Puanları
56
Böyle hırsızlık görülmedi
20.01.2011 19:08

Antalya'da meydana gelen hırsızlık olayı, "bu kadarına da pes" dedirtti.

Antalya'da Mehmet Kahraman'ın bir otelden hurda olarak alıp evinin önüne koyduğu 2.5 ton ağırlığındaki trafo çalındı. Henüz yakalanamayan şüphelilerin kiralık vinçle trafoyu çaldığı ortaya çıktı.

İddiaya göre olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. 43 yaşındaki Mehmet Kahraman, Kemer İlçesi'nde bir otelden 2 bin 500 TL'ye satın aldığı trafoyu Güneş Mahallesi 6053 Sokak'ta bulunan gecekondunun önüne getirtti. Kahraman evden ayrılıp kahveye gitti; ancak döndüğünde trafonunun yerinde olmadığını gördü.

Hemen durumu polise bildiren Mehmet Kahraman'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, Mobese kameralarını izlemeye aldı. Kameralarda bir vinç saptayan polis, plakasından yola çıkarak M.A. adlı vinç kullanıcısına ulaştı. M.A. ifadesinde, "İki kişi bana gelerek Sanayi Sitesi'nde bir fabrika kuracaklarını belirterek trafo taşımak istediklerini söyledi. Ben de kabul edip gösterdikleri yerden onların da yardımıyla trafoyu kaldırıp Habipler Mahallesi'ndeki boş bir araziye bıraktım" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, trafoyu boş arazide buldu. Soruşturma sürerken polis hırsızlık şüphelilerinin kimliklerinin belirlendiğini ve yakalama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Soner KOCAER- ANTALYA- DHA

Alıntıdır : DHA
 
bunlar yine iyi,sökülmüşünü çalmışlar.
benim arıza ,bakımlarını yaptığım sulama koop. nin ...4 ...yakınlarda bulunan diğer 3 tr yu
bir gecede kaldırdılar adamlar....bir ay olmadı daha......
 
benim çalıştığım fabrikanın bo kalan başka bir binası var
adamlar xlp kabloları çalmışlar
nasıl bir cesaret anlayamadım yüksek gerilim felan dinlemiyorlar
ALLAH ISLAH ETSİN............
nediyelimki başka......
 
yurdum insanı kafası hep çalmaya çırpmaya çalışır.
 
vatandaş ın önündeki örnek anlı şanlı ünvanlı büyükler ....
 
HER meslegin profösyönleri vardır.Kıyaslama olmasın ama elektrik elektronik mesleğinin profesyönleri ise sizlersiniz arkadaslar.yani kontrol kalemi sitesi saygılar :)
 
Hırsızlık olayları artık pes dedirtiyor.
 
vay be. bu nasıl iş
 
2004 veya 2005 senesinde Kurtköy Formula Pistinin topraklama ve paratoner işlerini yaparken bir gece hırsızlar 2-3 tonluk makaralı kabloları araziden yuvarlayarak tellerin dışına çıkarıp çaldıklarını biliyorum.
 
ben 1 tonluk makina çalmaya çalıştıklarını hatırlıyorum 2 metrelik çitten dışarı atılmış. nasıl yaptılar bilmiyorum ama fazla uzaklaşmadan yakalandılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst