Autocad Bilgisi

Katılım
3 Ocak 2009
Mesajlar
53
Puanları
1
Merhaba Arkadaşlar
Benim şöyle bir sorum olacaktı:
Askerden geldikten sonra iş aramaya koyuldum ve daha çok okulda Kontrol ve Güç Elektroniği üzerine çalışmıştım.AutoCad benim için dersten öteye geçmedi.Yani herhangi bir projenin altına girmedim.Çoğunlukla iş ilanlarında görüyorum Auto Cadbilgisi isteniyor.Acaba ne düzeyde bilgi isteniyor?Yani onların beklentierini nasıl karşılayabilirim.Genel olarak Autocad yapısını biliyorum.Ş boş günlerimde bana Auto cad adına ne yapmamı önerirsiniz?Ne yi nasıl yapmış olmam işverenin beklentilerini ilk mülakatda karşılar?
Yardımlarınızı bekliyorum
 
Öncelikle temel tüzem konusunda alt yapı oluşturman gerekiyor yani komutları iyi derecede bilmek lazım çünkü işveren sana birşey çizdirmeden bir komut sorar gizli komutlardan onu uygulamanı ister sonra istediği bir çizimi yaptırabilir yada yaptırmaz. Boş zamanında odandaki aksesurlardan başlayabilirsin öncelikle sehpadır bilgisayardır masadır bunun dışında internetten araştırıp makina parçaları çizmekle olabilir.
 
autocad de zaten hazır projer uzerinde oynama yapıyorsun sadece kopyala yapıstır ama onemli noktalardan biri olceklendirmedir ve projeye hakim olmandır zaten bir kac veya daha fazla proje cizersen ne demek istedigimi anlarsın
 
Abi adam elektronik okumuş dırek elektrık projeleri ustune uuraşıcak ne işi olur masa sandalye falan ??
Kadesim sen direk elektrık sembolleri ve anlamlarından başla ,, parça parça sora sora çizmeye başla bence ...
 
Autocad öğrenme amacınızı bence çok kısıtlı tutmamalısınız. bu programla yapılabilecek her konuyu çizmeye çalışmanızı öneririm, değer girerek ölçülü çizimler yapmaya çalışın daha faydalı olacaktır.
 
autocad hayallerını sanalda gerçek yapabileceğin tek platform..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,820
Kullanıcılar
449,986
Son üye
ferhatyigit

Yeni konular

Geri
Üst