Autocad Çizimi Yapılır!

Katılım
12 Ağu 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
uygun fiyata autocad programında 2 boyutlu yada 3 boyulu olarak çizim yapılır..

iletişim için : [email protected]
 
Merhaba arkadaşlar. Bende AutoCAD 2011 de 2D ve 3D çizim yapabilmekteyim. İsteyen arkadaşlarıma çok uygun ücretlerde çok kısa sürede çizim yapabilirim. Bana [email protected] mailimden ulaşabilirsiniz. Şimdiden saygılarımı sunarım...
 
Ayrıca yaptığım 3D çizim içinde kamera ile gezdirebilir, mpeg formatında kayıt altına alabilirim. Örneğin bir ev dizayn eder, o evi mobilyalarla donatır ve içinde geziyormuşsunuz ambiyansını verebilirim.
 
slm benim bir sorum olcaktı "içinde geziyormuşsunuz ambiyansını verebilirim" bunu nasıl yapıyorsunuz biliyorum birikiminizi ticaret e dökmüsünüz en dogal hakkınız saygı ile saygıyla karşılamak gerekir tabi cevaplar için şimdiden tşkl.
 
Merhaba Mert bey. Kamera ayarları ilgili bir konu bu. Elimde bir örnek var ama boyutu yüksek.O örneği nasıl gösterebilirim bilmiyorum.Eğer bu site üzerinden siteye upload etme varsa veya bildiğiniz başka bir yöntem gösterebilirim.Ama mesela bir ev veya iş yeri dizayn ediyorsunuz onun içinde müşterilerinizi gezdiriyorsunuz. Daha çok ev veya AVM yaptıran müteahhitlere çizdiğiniz veya planladığınız projenin en mükemmel tanıtım yolu olmuş oluyor.
 
anladım hocam peki bu yöntemi nasıl yapıyorsunuz ben onu merak ediyorum burada açıklamak istemiyorsanız tabi bu sizin en dogal hakkınız o zaman bana msn özel gönderiniz oradan devam ederim iyi çalışmalar .
 
İlk bakışta çok kolay gibi geliyor insana ama biraz çetrefilli. Daha doğrusu yapması değil ama ayarları baya bi uğraştırıyor insanı :) Yanlış anlamayın lütfen tabiki yardımcı olmak isterim ama malumunuz bende bundan para kazanmak istiyorum :) Msn mi yukarıda vermiştim dilerseniz tabiki oradan da yazabilirsiniz :) anlayışınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım..
 
Birde güzel bir 3D için elinizde bol miktarda materyal olmalı ve tabiki bunları işlemiyide çok iyi vermelisiniz.. Örneğin ışık gibi ;) Materyalleri güzel oturtursanız ve kamera ayarlarını düzgün ayarlayabilirseniz inanın elinizden hiç bir iş kaçmaz:) Aslında ben materyal ve kamera ayarlarında 3d studio nun üzerine tanımam ama AutoCAD 2010 ve 2011 bu konuda kendini çok çok geliştirmi durumda :)
 
en baştada yazdım şimdide yazıyorum birikiminizi ticaret e dökmeniz sizin en dogal hakkınız ve bu karala saygı duymaktan hiçbir zaman kaçırmam iyi çalışmalar
 
arkadaşlar bana bir arkadaşım ulaşmaya çalışıyor ama hangi mail sitesinde attığını anlayamadım. bir kasa çizmemi istemiş.tekrar mail atabilirse çok sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst