ATV 71'i boy sürme sisteminde kullanabilirmiyim??

KORAY- Ü

Üye
Katılım
2 Tem 2008
Mesajlar
250
Puanları
1
Yaş
39
ATV 71 sürücüyü boysürme sisteminde kullana bilirmiyim yani plc 1000mm say komutu verecek 1000mm 'den sonra anında duracak kullanacağım maksimum firekans 80 olacak ve istediğim mm.'de durabilmesi için plc'm de çift çıkış var yani 900 mm'ye gelince yavaşla 1000 mm'ye gelince dur gibi acaba ATV 71 sizce bu işin altından kalkabilirmi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar saygılar.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Kalkabilir ama işi daha kesin yol ile yapabilirsin.Bir tane motor freni al ani duruşular için.Sürme motorun kaç kw acaba onun değeride önemli.
 
durdurma da bir problem olacağını sanmıyorum.Ama daha önce benim boy sürme makinalarında gördüğüm sistemler biraz daha büyük olduğu için 3 ve 4 kw lık motor kullanılmakta ve atalette içine girdiği için mekanik frende kullanılıyor hem rotoru kesim esnasında kitlesin diye en garantili yol.
 
motor frenine gerek yok ( mekanik olarak tabi) altivar 71 in dc bara bölümüne bir adet fren direnci takarsanız ( taş direnç ) ani durma yapar
 
hıc bır seye gerek yok eger senın ıcın zamanın onemı yoksa yavas hızı dusuk frekans verıp olcuye yavas yaklasırsan durman zaten kolay olacaktır bu sayede hem hassas hemde sorunsuz durursun
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst