artcam

Delcam yetkilileri firmanıza gelip kurulup yapmak istiyorsa pc'niz de kırık yazılıları güzelce format atarak temizleyin kalıntı kalmasın pc niz de ondan sonra davet edin. Yoksa sıkıntı yaşayabilirsiniz ve çok ağır dayatmaları vardır bilginiz olsun. Artcam expresin fiyaının bukadar düşük olduğunu bilmiyorum ama 3d modelleme ve rolyef yapan pro paketin fiyatının 5 6 bin olar üzerinde olduğunu söyleyebilirim. PC nizde pro paket kırık tespit edilirse bunu baski ile 10 bin dolara bile almanızı zorlayabilirler.

Expres şöyle bişey Mahmut abi 2D çizim ve işleme
[video=youtube;A3Bfa24gO7o]http://www.youtube.com/watch?v=A3Bfa24gO7o[/video]
 
Sevgili usta arkadaşlar ARTCAM ı ögrenebileceğim bir video kurs veya
bir kaynak önerebilirmisiniz.
Yada solid cam ,artcam, lazycam hangisinden başlamalıyım.
ACEMİyim lütfen yardım edin.
 
cnc router için artcam veya vetric aspire her türlü işinizi görür. artcam dersleri >>artcam - YouTube bunlarla oyalanırken işi ilerletirsiniz . zevklidir :)
 
Artcam 2011 in kolay kurulumu varmışş.
Zamanı değiştirmek gerekmiyormuşş.
Sentinel driver gerekmiyormuş... :rolleyes:
 
2010sp4 de sorunsuzdur.
Zamanı değiştirince dediklerine rastlamadım ama olabilir.
Yeni kürekte gerekmiyormuşşş.
2008 TR
Bunların arasında görüntüden başka fark görmedim ama ben ustası değilim.
 
Arkadaşlar 2 yıl artcam kullandım, bu süre zarfı sonunda vectric aspire ile tanıştım. Artcamın ne açıklamaları ne de yönergelerinden çıkmak cidden mümkün değil. Ha, siz genel komut ve menü içeriğini (menü fonk. ve çizim fonksiyonlarını kullanmayı biliyorsanız eğer) çok rahat geçiş yaparsınız. Yapmıyorsanız da artcam bu iş için en kötü deneyimleri yaşatır : örnek kemanların ön yüzündeki bombe gibi saç baş yoldurtan bir çalışma.

Hem sistem kaynağı hem de kullanıcı arayüzü olarak artcam 2008 gibi, ama sadece takım yolu menüsünün özelliklerini size rahat anlaşılır göstermesi bile yeterli bu iş için :)

Artcamı atın gitsin, Aspire 10 numara 5 yıldız programdır. (kişisel görüşümdür- ben bu işin profosyoneli değilim, pro olsam solid derdim sanırım)

Artcam ı linuxa benzettim, Aspire ı apple a :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,263
Mesajlar
916,289
Kullanıcılar
450,084
Son üye
İsmail0003

Yeni konular

Geri
Üst