araç asansör gücü ve kompansazyon

çaylak

Üye
Katılım
12 Ara 2006
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar mimari projelerinde mimar arkadaslar belediyenin otopark harc ücretlerinin fazla olmasından dolayı bodrumu otopark olarak kullanmakta otoparka inip cıkabilmek içinde araç asansörü kullanmaktadır ve bu bana daha yeni denk geldi ama mutlaka icimizde asansörcü arkadaslar vardır arkadaşlar sizden ricam burada kullanılabilecek asansör ceşiti bodrumdan zemine cıkıp inecek yani 1 kat inip cıkacak motor gücü olarak ne kadar bir güc almamı tavsiye edersiniz bir diger sorumda su asansör ve arac asansöründen kaynaklanan bi kompansazyon ihtiyacı dogabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim iyi calısmalar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sadece motor için elektrık abonesi alınacaksa ve bu motor 9 kw. kurulu gücün altında ise kompanzasyon gerekmez.Binada halen bir elektrık abonesi varsa, ve bu asansör motorunun ılavesı ıle 9 kw. ı gececekse kompansazyon tesisi yapmak gerekır. 1 katlık mesafede, RGK(Reaktik güç kont.rölesının) hissetme, cekme bırakma zamanlarını cok kısa tutmak gerekır. Bunun yerine, motor devresıne lokal kompanzasyon yapmak daha uygundur diye düşünmekteyim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,383
Mesajlar
917,150
Kullanıcılar
450,263
Son üye
gerdani

Yeni konular

Geri
Üst