Arçelik Buzdolabı Sorunu

Aradan uzun sure gecmesine ragmen anca bugun ilgilenme firsati bulabildim , son gunlerde iyice su akitmaya baslamisti. Su tahliye kanalindada kalip seklinde buzlanma vardi.
Buzlanmanin sebebi SU TAHLIYE KANAL ISITICISI miydi bilmiyorum ama eski parcanin uzerindeki yanik bolumler ve kanalda surekli donma olmasindan dolayi parcayi degistirdim.



Birkac parcaci dolastiktan sonra ayni sekilde soketleri olan 13 watt lik parcayi buldum,bazi yerlerde 15 watt likta takilabilecegini soylediler ama soketleri uymadigi icin yine 13 watt lik kullandim.

th_622707257_DSC07448_122_1129lo.jpg



Buzdolabi su anda sorunsuz calisiyor,tekrar su akitma sorunu olurmu ilerideki gunlerde belli olur.
Yardimci olan arkadaslara tekrar tesekkurler.
 
Merhaba,
Eskişehirde Vişnelik servisi,Hatboyu servisi dışarıya malzeme veriyorlar.eğer tedarik sıkıntısı yaşarsanız eski bir servis çalışanı olarak yardımcı olurum.yada Balıkesir Çimtay soğutma dan istediğiniz malzemeyi tedarik edebilirsiniz.

kolay gelsin
 
geçen ben bile türkiyenin 5 büyük ilinden birinde olmama rağmen bulamadım kurutucu resistans diyoruz biz ona aristonunu kurutucu resiztansı alarak motora akan deliğin orda bir delik açarak olumlu bir sonuç alırsınız ben hep öyle yapıyorum bu güne kadarda hiç bir geri dönüş olmadı....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,497
Kullanıcılar
450,124
Son üye
Ekolll

Yeni konular

Geri
Üst