Allenbradley PLC5/60 PLC de PLC yi Stopa Almadan Program Değiştirme

Katılım
10 Ara 2006
Mesajlar
38
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar allenbradley pl5/60 modeli bir plc var. Bu plc de editleme işlemi yaparken değişiklik yaptığım programı plc ye yükleme işlemi srasında plc stop konumuna geçmekte.Bu da bazı aksaklıkları beraberin de getirmekte.PLC yi stopa geçirmeden editlediğim programı nasıl yükleme yapabilirim.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
online edit için rung numarasının yazdığı satıra çift tıklayın, bu rung tan bir tane daha açılacaktır edit etmek için. online çalışan da altta görünür. değişikliği yaptıktan sonra yukarıda accept, compile ve download gibi ikonlar var onları soldan sağa sırayla yapacaksın. isimlerini tam hatırlayamadım bu 3 lünün ismini ama ilki accept, hata yapma ihtimali de yok. kolay gelsin
 
online değişiklik yapabilmen için plc nin bu özelliği desteklemesi gerekiyor. Desteklemiyorsa programda değişiklik yaptıktan sonra yüklerken plc yi stop pozisyouna almanı ister almaz isen yaptıklarını yükleyemezsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,488
Kullanıcılar
450,122
Son üye
sokur53

Yeni konular

Geri
Üst