allen bradley

tex

Üye
Katılım
15 Kas 2013
Mesajlar
137
Puanları
1
Slm arkadaşlar allen bradley power flex 4 m serisi monofaze sürücü aldım 2.2 kw 1.5 kw bir trifaze motora bağlayacağım fakat bir kaç sorum olacak öncelikle besleme girişin de R/L1 S,S /L2 yazıyor buraya 220 mi gireceğim yoksa 380 2 faz girebilir miyim ayrıca ben bunu bir mandal buton yardımı ile ve ya start stop ile çalıştırmak istiyorum bağlantısını bilen var mı varsa yardım cı olur mu ayrıca ben bu sürücünün çıkışından ölçü aleti ile ölçtüğüm de 220 volt alıyorum doğru mudur?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Monofaze sürücünün çıkış uçları na bağlayacağım
 
Bağlanır kardes
 
  • Beğen
Tepkiler: tex
Ekmek fırının da kestart makinası ve dinlendirme
 
380 iki faz giremezsin monofaze sürücüye 220 gireceksin kardes çıkışı sürücünün motor uçlarına gireceksin aynen Allen bradley power flex 4 m serisininin kod kitapçığını internetten indir orda motoru calistirman için gerekli kodların gerekli değerleri verilmiştir
 
Tamam kardeşim onu anladım da ben buna kontaktör bağlayacak mıyım
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,611
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst