Akıllı Bina Otomasyon İşi

bir veya bir kaç sistemi birbirine senkronize ederek istediğn çalışmayı sağlamak mümküm fiyatını çok maliyetli olacağını sanmıyorum
bir de 42 daireden söz ediyorsun fiyatları uygun alabilirsin
su vanası ve doğalgaz valfleri için bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama elektrik kesintisi için projelere bir ilave istene bilir
bir hırsız alarm sistemi ve bir çok girişli alarm röleleri işini görebilir
plc, logo veya ıc kullanmak biraz daha zahmetli olacağını düşünüyorum ve bu tip sistemlerde sorunlrın çözülmesi bir uzmanlık ister.
dairelere değer katacağı konusun şüphe yok
kolay gelsin
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
hepsini tek sistem altında toplamak mümkünken neden 3-5 farklı sistem kullanılsınki. plc ve 1 tane touch panel hem görünüm hem kullanıcının kullanması açısından daha iyi ve kolay bir seçenek.internet erişimide mümkün. o gereken uzmanlıkta bende var. ayrıca teks displayde kullanıcı menüler arasında kaybolup gider. bunu evde gerektiğinde çocukta,bayanda kullanıcak. herkes bina veya sanayi işletmecisi değilki. kafa karıştırmak yerine sisteminizi oluşturup teklifinizi yazsanız arkadaşa daha yardımcı olursunuz bence.
 
ben sana Knx öneririm.sistem her protokole açık ve uyumlu.yukarıda yazılanların hepsinide yapabilirsin.detaylı bilgi için bana mail atabilirsin.
 
Gelişmiş bir teknoloji kullanmanı tavsiye ederim. Bu isteklerinin tamamını ve daha fazlasını karşılayan sistemler binalar ve ofisler için hazırlanmış durumda.

Gelişmiş teknoloji kullanarak birçok kablodan ve maliyetten kurtulursun, yani kablosuz teknolojiyi kullanarak. Bu sayede önceden herşeyi planlaman gerekmiyor, sistemde veya evde yeni bir ihtiyaç doğduğunda kablosuz teknoloji sayesinde zahmetsizce eklenti yapabilirsin.

Bunların tamamını kablosuz olarak sunan Moeller Xcomfort akıllı ev sistemlerini kontrol et. Moeller
 
Selamlar

uzun suredir bina otomasyonuna ilgim var.bu site sayesinde otomasyon fuarina katildim ve bina otomasyonu hakkinda fikirler edindim.benim bulabildigim bu sistem üzerine sadece
ABBnin bi ürün cikarmasi.cikardiklari dokunmatik ekranla sadece bir evi deil binayi kontrol edebilirsiniz.lambalar kendini gunes isigina gore ayarlayabilir,jakuzi calistirabilir,uzakdan kontrol yapilabilir ve kamera goruntusu dahil,kisaca evdeki her aleti kontrol edebilirsiniz.kullanimi ve gorunumu mukemmel.musteriyi etkiliyebilicek bir guzellikde.ana sistem pano halinde ayri biyere monte edilir dokunmatik ekran ise istenilen yere.tek dez avantaji pahali olmasi.sanirim 2000 euro civarinda.ama lüx daire ve villalar icin kullanim özelliklerini dusundugunuzde muthis bir ürün.
buarada ABBde filan calismiyorum yanlis anlamayin:)ayrica plc ve logolar bu isi gorur ama bu alet gibi evi sattirmaz.2000 euroluk bir alet bir evin fiyatini 50 milyar bile oynatibilir..
Saygilarimla
 
arkadasim kım oldugunu bilmiorum ama bu konuda sana yardım edecek kısılerı bılıyorum
ıstersen yardımcı olurum sımdıden kolay gele
 
Bu işi yapmak yerine profosyenel kişilere vermelisin. Kendi evine hobi amaçlı yapsan sorun değil ama 42 daireden bahsediyorsun. Malzeme alacaksın emek vereceksin. Tam istediğin sonuçları alamama durumuda var.
 
Eğer halen ilgileniyorsan PLC tabanlı bir ürün var. Tavsiye edebilirim.
 
dediğin gibi hazır sistemler var yapılabilir ama plc ile bi merkezi sistem diyordun bu sölediklerin plc ile zor haberin olsn
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,794
Kullanıcılar
449,983
Son üye
ardaxsm

Yeni konular

Geri
Üst